Uși ermetice Tormed – usi camere curate

Usi spitale, usi medicale

Camere curate, aparatură și dotări din spital de înaltă calitate – când aducem în discuție domeniul medical, știm că acestea sunt foarte importante atât pentru medici, cât și pentru pacienți. La fel se întâmplă cu ușile automate ce trebuiesc alese corespunzător pentru fiecare tip de încăpere în parte. Ele îndeplinesc o serie de criterii în parte și au un rol important pentru buna funcționare a activității din spital.â

Uși ermetice pentru camere curate

Printre aceste uși, se numără cele ermetice, usi camere curate, adică cele cu închidere totală, ce nu lasă nimic să pătrundă prin ele. Varianta de ușă ermetică este concepută cu închidere etanșă pe toate cele patru laturi cu garnitură burduf siliconică presată pe toc și pe pardoseală, realizată printr-o miscare de glisare cu apropiere și coborâre în plan paralel cu tocul.

De ce uși ermetice? Pentru că sălile de operații, de radiologie, camerele”curate”, camerele cu atmosferă controlată au nevoie de uși automate cu închidere totală pentru a proteja încăperea de orice corp exterior nedorit. Pentru că în sălile de operații este nevoie de un mediu steril, un mediu în care pacienții pot beneficia de cea mai bună îngrijire, iar medicii de condițiile de care au nevoie.

Soluțiile Tormed

Soluțiile Tormed poartă numele de Tormed ER, Tormed SER și se traduc prin uși glisante etanșe, cu funcționare silențioasă. Ușile pentru camere curate sunt prevăzute cu un sistem de garnituri inovator care conferă o funcţionare hipersilențioasă. În spitale şi în clinicile medicale acestea aduc un plus de confort. Ușile glisante etanșe Tormed au un sistem de senzori ce împiedică producerea oricărui tip de accident generat prin închiderea uşii. Mânerele suplimentare de închidere/ deschidere au forme rotunjite pentru diminuarea riscului de agăţare sau lovire.

Design usi camere curate

Design-ul este și el diferit, în funcție de preferințe, cu finisări multiple. Usile pentru camere curate se încadrează perfect în ambianţa spaţiului în care se montează. Se poate opta pentru o paletă largă de culori şi pentru o serie de accesorii. Se pot folosi inserţii de sticlă sau se poate opta chiar pentru uşi integrale din sticlă.

Operatorul și ușa au forme rotunjite pentru diminuarea depunerii prafului și pentru curăţarea facilă. Automatizările pentru camere curate au partea superioară înclinată. Energia electrostatică este descărcată pentru a împiedica depunerea prafului. Sistemul automat de închidere/ deschidere, pe bază de senzori înlătură necesitatea contactului personalului cu uşa.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *