Uși radiologie

Tormed X-Ray

Uși radiologie, usa glisanta etansa, usi automate

Uși radiologie automate culisante etanșe semiermetice

Protecție la radiații

Produsele destinate sectorului medical înglobează cele mai noi tehnologii, cele mai ingenioase soluţii şi implică cel mai lung timp de proiectare şi testare.

Acest lucru se întâmplă datorită faptului că produsele trebuie să respecte o serie de standarde, dar şi pentru că producătorii preferă să inoveze în domeniile de complexitate ridicată, aşa cum este cel medical.

Uși de spital semiermetice automate, uși radiologie, usi glisante automate

Uși radiologie – Tormed X-Ray

Uşi şi vitraje speciale cu protecţie de plumb

Uși radiologie, usi spital, usi automate, usi culisante automate

Modelul de uşi radiologie este atât culisant, cât şi batant. Acestea pot fi fabricate din oţel inoxidabil, din oţel zincat vopsit în culori RAL sau pot fi placate cu HPL. Placarea cu plumb se face în funcţie de necesităţile pe care le impune proiectul. Se pot realiza uşi placate cu foi de plumb distribuite pe ambele fețe cu grosimi între 0,5 mm şi 6 mm. Cele mai întâlnite solicitări sunt cele care prevăd înserarea placării cu plumb de 2 mm (foi de 1 mm pe fiecare faţă a blatului de uşă).

Fiecare dintre modelele de uși radiologie respectă standardele medicale europene. În plus, o serie de elemente constructive favorizează păstrarea igienei, permit curăţarea rapidă şi rezistenţa la produse chimice de curăţare. Uşile pot fi echipate cu geam de sticlă cu protecţie la radiaţie. Uşile cu plumb pot fi echipate cu sistem de automatizare. Pentru gama de produse cu inserţii de plumb sunt recomandate ușile de spital ermetice automate Tormed ER, construite special pentru a suporta o greutate sporită. În plus, acest sistem permite interconectarea uşilor cu aparatura de radiologie, blocând accesul în timpul funcţionarii aparatului radiologic.