Sisteme automate de parcare cu barieră

Sisteme automate de parcare cu barieră, 1, kadra.ro

Sisteme automate de parcare cu barieră – Informații produs

TERMINALE INTRARE-IEȘIRE

Terminalele emit biletele de intrare și le validează la ieșirea din parcare, utilizând o tehnologie modernă care permite șoferilor să efectueze operațiuni fără să părăsească mașina. Design atractiv, se integrează ușor în arhitectura modernă a noilor centre urbane.


BARIERE

Bariera electromecanică automată are rolul de a controla intrările și ieșirile autovehiculelor în/din parcare/spații prevăzute cu sisteme automatizate de parcare. Este recomandată pentru controlul traficului în zone de tranzit cu trafic intens (parcare publică sau privată automată, ghișee de plată a taxelor de drum, vămi și puncte de trecere cu trafic constant).


AUTOMATE DE PLATĂ

Automatele oferite de KADRA sunt, în fapt, stații de plată fără operator, destinate colectării plăților aferente parcării prin încasare numerar sau plata cu card bancar. Tehnologia de ultimă generație facilitează gestiunea datelor și permite derularea de operațiuni de plată de mare viteză, în condiții de siguranță


SOFTWARE – sisteme automate de parcare

Pachetele de programe și aplicații care stau la baza tuturor sistemelor de parcare oferite de KADRA au în componență module software separate, complet customizabile, în funcție de caracteristicile fiecărui proiect în parte. Posibilitatea de configurare a parametrilor de funcționare a echipamentelor sistemului și afișare date în timp real.


CASE MANUALE

Casa manuală oferita de KADRA integrează capacitatea de a gestiona încasările cu numerar sau card bancar și functionează asistat, cu operator uman.
Sisteme automate de parcare KADRA au o interfață tactilă intuitivă, ușor de utilizat, acceptă toate metodele de plată dorite (card, cash, discounturi, vouchere, tichete cadou etc.) și permit emiterea de rapoarte și analize.

Sisteme automate de parcare cu barieră – Alege soluția potrivită