Sisteme de parcare

Sistemele de parcare sunt oferite de KADRA, compania specializata in astfel de solutii.

Sistem de parcare automată

Sisteme de parcare pentru orice tip de parcari publice sau private

Gama vasta de sisteme de parcare furnizate de KADRA permit controlul ideal al veniturilor si managementul optim al parcarii, prin software de ultima ora, transparenta si design contemporan. Sistemele sunt modulare si scalabile, astfel incat sa ofere solutia perfecta pentru orice tip de parcare, de la parcari de mici dimensiuni pana la proiecte de anvergura.

Unul dintre componentele principale reagasite la sistemele de parcare sunt statiile de intrare, iesire sau control zonal: designul lor egonomic ajuta utilizatorii in a-si pozitiona autoturismele, rezultind in economie de timp si energie; tichetele sunt codate electronic si pot fi emise fie automat, concomitent cu apropierea autoturismului, fie manual, de catre utilizator, prin apasarea unui buton sau inserarea unui card. Statia poate verifica valabilitatea si validitatea cardurilor pentru utilizatorii abonati, si pot gestiona pina la 500 de autoturisme pe ora.

Casele automate de plata reprezinta o modalitate rapida, prietenoasa si eficienta de gestionare a spatiilor de parcare, putind functiona independent sau conectate la o retea ce deserveste un sistem de parcari extins. Casele automate pentru plata parcarii sunt caracterizate de o mare varietate de metode de plata, tarife standardizate si tranzactii rapide si securizate. In functie de metodele de plata si configurarea echipamentelor, casele automate pot prelucra pana la 350 de plati pe ora.

KADRA ofera sisteme de parcare automate cu bariera formate din terminal intrare/iesire, bariere, automate de plata, software – sisteme automate de parcare si case manuale. Acestea din urma integreaza capacitatea de a gestiona incasarile cu numerar sau card bancar si functioneaza asistat, cu operator uman.

Sisteme automate de parcare KADRA au o interfata tactila intuitiva, usor de utilizat, accepta toate metodele de plata dorite (card, cash, discounturi, vouchere, tichete cadou etc.) si permit emiterea de rapoarte si analize. Tehnologia de ultima generatie faciliteaza gestiunea datelor si permite derularea de operatiuni de plata de mare viteza, in conditii de siguranta.

Pachetele de programe si aplicatii care stau la baza tuturor sistemelor de parcare oferite de KADRA au in componenta module software separate, complet customizabile, in functie de caracteristicile fiecarui proiect in parte.