Statii incarcare electrice, statii incarcare auto electrice

Statii incarcare electrice, statii incarcare vehicule electrice si hibride

Un viitor verde si in Romania

În 2016, mașinile electrice au depășit pragul de 2 milioane în toată lumea. În ultimii ani au dominat show-urile auto majore, ca niciodată, convingând chiar și pe cei mai sceptici producători de mașini de potențialul de scalabilitatea și de importanța existenței de statii incarcare electrice pentru vehicule.

Ultimii 15 ani au fost cei mai calzi ai ultimului mileniu, viitorul nostru este dependent de schimbările pe care le facem acum. România trebuie să țină ritmul cu acest val al schimbării, numai așa va putea să ofere locuitorilor ei siguranță și un mediu propice dezvoltării.

Statii incarcare auto electrice
Ev-box, solutii incarcare automobile electrice, statii incarcare electrice, masini electrice

Solutii pentru un viitor verde

Mai mult de 2 milioane de șoferi din întreaga lume și-au schimbat mașinile vechi, cu mașini electrice sau hibride. Accesul la facilitățile de încărcare a devenit acum o necesitate în toate mediile: acasă, la serviciu, în spațiile publice, în parcări, în centrele comerciale etc. Instalarea de statii incarcare electrice acasă și în spațiile publice devine o prioritate globală. Schimbarea este posibilă numai dacă odată cu dezvoltarea autovehiculelor electrice se va dezvolta și rețeaua de stații de încărcare.

Încărcarea vehiculelor electrice poate fi realizată prin stații încărcare vehicule electrice instalate în locurile special amenajate.

Achitarea contravalorii energiei consumate pentru încărcare se poate realiza prin folosirea de carduri pre-plătite sau la casele automate ale sistemelor de parcare, alături de taxa de parcare aferentă, atunci când se realizează integrarea cu un sistem de parcare cu bariere.

Solutia de statii incarcare electrice oferita de KADRA este proiectata pentru uz rezidențial și public în parcări comerciale, garaje, parcări companii, la hoteluri sau centre comerciale.

Stația are o structură robustă de auto-susținere, cu protecție împotriva actelor de vandalism și sistem modular de prize, intuitiv și ușor de controlat.

Prin conectare la un sistem de management, statiile incarcare electrice permit controlul și monitorizarea de la distanță, facilitând suportul tehnic și emiterea de rapoarte statistice.

Pentru statii incarcare electrice, KADRA a dezvoltat 3 soluții:

  • home – încarci acasă, rapid, în siguranță și la costuri minime, profitând de tarifele reduse la energia electrică din timpul nopții.
  • business – aceasta este cea mai importantă stație din portofoliul nostru. Este cea mai preferată de clienții noștri, cea mai solicitată și pe cea pe care o vei întâlni cel mai des.
  • public – soluție robustă, modulară și fiabilă pentru spațiile publice. România va face această conversie spre un transport verde investind în infrastructură și alegând soluțiile potrivite.