Turnicheti acces

blank

Turnicheti – soluția rezistentă și funcțională care răspunde tuturor necesităților de control și selectare a accesului pietonal. Avantajul major al turnicheților este că pot fi instalți oriunde, inclusiv în locurile caracterizate printr-un flux ridicat de persoane, cum ar fi stadioane, gări, stații de metrou, birouri publice și în centrele sportive. Controlul acestora se face printr-o placă electronică integrată, compatibilă cu sistemele de control acces. În cazul unei pene de curent, tripodul se deblochează pentru a permite trecerea în ambele direcții. Există, de asemenea, opțiunea de cădere a brațului: în cazul unei pene de curent, brațul orizontal al tripodului coboară și eliberează trecerea pentru a facilita ieșirea. După modul de acţionare, pot fi turnicheti cu acţionare: manuală, electromecanică sau motorizaţi.

Soluțiile de control acces al pietonilor oferite de KADRA sunt reprezentate de turnicheti cu un picior, două picioare sau pentru persoane cu dizabilități, toate trei variantele având opțiunea de a avea pasaj pe o parte sau pe amble părți.

Turnichet cu un picior

Cu pasaj pe o parte

turnicheti cu un picior și pasaj pe o parte

Cu pasaj pe două părți

turnicheti cu un picior cu pasaj pe doua parti

Turnichet cu două picioare

Cu pasaj pe o parte

Turnicheti cu două picioare și pasaj pe o parte

Cu pasaj pe două părți

turnicheti cu doua picioare si pasaj pe doua parti

Turnicheti pentru persoane cu dizabilități

Cu pasaj pe o parte

Turnicheți pentru persoane cu dizabilități

Cu pasaj pe două părți

Turnicheți pentru persoane cu dizabilități

În funcție de înățlimea pe care o pot avea, turnicheții se împart în următoarele categorii:

  • Turnicheti de înălţime mică, înălţimea lor este până la 1000 mm. Oferă un grad mic de securitate. În cele mai multe cazuri sunt din oţel inox 304, dar, opţional, se pot confecţiona din oţel galvanizat vopsit în câmp electrostatic sau din alte materiale (părţi din acril, piatră naturală, policarbonat, sticlă etc.)
  • Turnicheti de înălţime medie, înalţi de aproxim 1500 mm. Oferă un nivel mai ridicat de securitate. Pot fi cu 3 sectoare sau 4 sectoare.
  • Turnicheti înalţi cu înălţime de 2215 mm, opţional 2335 mm. Gradul de securitate este foarte mare. La fel ca cei de înălţime medie, pot fi cu 3 sau 4 sectoare. Pentru economie de spaţiu există şi turnicheti dubli.

O soluție modernă și cu un design deosebit este reprezentată de turnicheti din policarbonat și granit. Placa superioară, confecționată din granit natural, este o caracteristică decorativă și estetică a acestui tip de turnichet. Corpul acestuia este făcut din panouri semi-transparente acrilice de culoare gri închis, care se înscriu în sfera de design Art-Line.

Turnicheti din policarbonat