Usi sectionale

Informatii generale usi sectionale

De peste 27 de ani oferim produse și servicii în domeniul ușilor automate, printre care și usi sectionale. In tot acest timp, ne-am creat un portofoliu care să ne ajute să răspundem tuturor cerintelor de pe piață la un nivel calitativ superior.

Sub marca proprie INNTRA, KADRA vă propune o selecție de usi sectionale de la producători de top din Europa, obișnuiți să livreze la cele mai înalte standarde de calitate. 

Gama de uși secționale INNTRA descrise mai  jos acoperă nevoile diverse ale clienților și se adaptează perfect celor mai exigente cerințe. 

Gama de produse

Gama de usi sectionale disponibila in portofoliul KADRA cuprinde produse variate, care acopera nevoile pentru spatii diverse.

Alege in functie de nevoile tale:

ISO usa sectionala, usi sectionale

ISO 40 mm este tipul standard de usi sectionale industriale pe care KADRA îl oferă sub brand INNTRA.

Cu un design modern, uşa care combină în panourile micro-profilate absorbţia sunetului cu izolaţia termică este cea mai căutată.
Posibilitatea de alegere a designului şi materialelor este nelimitată. De aceea uşile industriale secţionaleINNTRA pot fi configurate
pentru a întruni toate cerinţele clientului.

Gama de usi sectionale INNTRA ISO 40 mm este dată de numeroase modele de ferestre încorporate, de varietatea de înălţimi şi lăţimi disponibilă, precum şi de paleta de 12 culori RAL standard.
Construcţia de tip sandwich a panourilor uşilor secţionale ISO 40 mm
Grosimea panoului: 40 mm
Valoarea izolaţiei: U=0.52 W/m2K
Densitatea spumei PU: 40 kg/m3

Sistemele de usi sectionale industriale ALU 40 mm sunt compuse din panouri fabricate din profile de aluminiu și suprafețe transparente extinse din plexiglass de diferite grosimi cu rezistență la zgârierturi.

Poţi alege sticlă colorată sau plăci cu miez gol sau poţi să combini diferite panouri ISO cu secţiuni ALU pentru un rezultat mai bun.

Mulţumită variaţiei designului şi a opţiunilor de utilizare, uşa industrială secţională ALU 40 mm este o alegere potrivită dacă vrei să combini designul atractiv cu transmisia optimă a luminii.

ALU 40, usa sectionala
ISO usa sectionala

ISO 60 mm sunt usi sectionale cu deschidere pe verticală deasupra golului cu izolaţie extra şi proprietăţi de etanşare. Acestea sunt folosite, în principal, în locaţii unde diviziunea zonelor climatice este foarte importantă. Dacă ai nevoie să păstrezi temperatură constantă în hala de producţie sau în zona de depozitare, ISO 60 mm este alegerea potrivită. Panourile macro profilate din plăci de oţel au proprietăţi excelente de absorbţie a sunetului şi de izolaţie termică având o rezistenţă sporită la toate elementele.
Grosimea panoului: 60 mm
Valoarea izolaţiei: U=0.35 W/m2K
Densitatea spumei PU: 40 kg/m3

Uşile industriale secţionale ALU 60 mm beneficiază de profile speciale de izolaţie. De aceea uşa secţionala ALU 60 mm este două ori mai groasă decât modelul ALU 40 mm. Aceasta este formată din două profile de aluminiu care sunt separate termic prin intermediul profilelor speciale de izolaţie. Uşa are o valoare U extrem de scăzută deşi este prevăzută cu geamuri.

Usi sectionale ALU 60 mm sunt potrivite pentru parcuri industriale unde iluminatul este de o importanţă maximă, aşa cum sunt şi izolaţia excelentă şi economia de energie.

Alu usa sectionala
Panorama usa sectionala

Uşa Panorama este un tip de uşă industrială secţionala ALU care este disponibilă atât în versiunea de 40 mm, cât şi în cea de 60 mm. Ceea ce face această uşa specială este faptul că panourile nu au separatoare verticale, oferind astfel o vedere panoramică. Plexiglas-ul de înaltă calitate este foarte gros şi foarte rezistent, se distorsionează cu greu şi arăta exact ca sticla adevărată.

Toate aceste caracteristici permit ca fereastra să aibă o reflexie a luminii foarte bună și să aibă un design elegant. Uşa industrială secţională Panorama este disponibilă pe o lăţime de maximum 4 000 mm şi o înălţime de maximum 4 500 mm. Uşile secţionale de acest tip sunt destinate să fie montate pe clădiri cu design exterior atractiv, dar şi în zone unde lumina şi vizibilitatea sunt un factor important.

Uşile industriale secţionale de tip HELIX sunt o inovaţie extraordinară care datorită sistemului spiralat şi a lanţului de distribuţie nu necesită mult spaţiu de deschidere. Pentru a reduce la minim gradul de uzură, panourile nu se ating, nu se rulează şi nu se pliază unul peste celălalt. Acest sistem recomandă uşile industriale secţionale acolo unde înălţimea tavanului nu permite montarea unei uşi secţionale normale. HELIX este pretabilă pentru spaţii logistice, construcţia de maşini, industria auto, metalurgica, electrică, chimică sau farmaceutică.
Uşile HELIX sunt caracterizate de o viteză de reacţie de 6 ori mai mare decât a celorlalte uşi industriale secţionale. Acest tip de uşa este creat
special pentru zone cu multă mişcare. Depinzând de mărimea uşii, HELIX se poate deschide cu până la 1.1 m/s. În acest fel costurile rezultate din energia folosită pentru deschiderea şi închiderea acestui tip de uşă vor scădea considerabil. Foaia de uşă are o grosime de 40 mm şi o valoare U de 1.77 W/m2K (panouri ISO/faie de uşa 5000 mm x 5000 mm). În plus, la cererea clientului, putem oferi secţiuni ALU cu lăţime maximă de înaltă calitate. Datorită sistemului de acţionare fără contrabalansare, uşile de tip HELIX nu necesită servisare până la 200.000 de cicluri.

Helix usa sectionala
Panorama usa sectionala

PANORAMA 40 sau 60- usa sectionala PANORAMA este o usa ALU, disponibila in doua variante: 40 mm si 60 mm. Este speciala datorita faptului ca panourile nu au separatoare verticale, iar, in acest fel, spatiul beneficiază de o priveliste panoramica si luminozitate ridicata. Plexiglasul are o calitate inalta, este foarte gros, solid si imita sticla veritabila.

Prin caracteristicile sale se integreaza in mediile industriale.

De ce usi sectionale?

  • speciale pentru spatii industriale
  • usor si practic de operat- marimea lor compacta ofera mai mult spatiu atat in interior, cat si in exterior. Sunt practice, usor de folosit si prietenoase cu utilizatorii.
  • un control mai mare al mediului- imbunatatesc conditiile de munca si consumul de energie
  • lumina si estetica- un ambient placut de lucru si o lumina corespunzatoare 
  • pastreaza temperatura optima pentru mediile care au nevoie de clima speciala

Producătorii ușilor INNTRA

Ușile secționale oferite de KADRA sub brandul INNTRA provin de la furnizori europeni de top care au tradiție în producția de uși secționale de calitate inaltă.

De-a lungul timpului producătorii selectați de KADRA pentru și-au perfecționat tehnica și s-au adaptat condițiilor pieței, astfel încât să livreze produse conform normelor europene. 

Contact