Usi sectionale

Informatii generale usi sectionale

De peste 25 de ani oferim produse și servicii în domeniul ușilor automate, printre care și usi sectionale. In tot acest timp, ne-am creat un portofoliu care să ne ajute să răspundem tuturor cerintelor de pe piață la un nivel calitativ superior.

Sub marca proprie INNTRA, KADRA vă propune o selecție de usi sectionale de la producători de top din Europa, obișnuiți să livreze la cele mai înalte standarde de calitate. 

Gama de uși secționale INNTRA descrise mai  jos acoperă nevoile diverse ale clienților și se adaptează perfect celor mai exigente cerințe. 

Gama de produse

Gama de usi sectionale disponibila in portofoliul KADRA cuprinde produse variate, care acopera nevoile pentru spatii diverse.

Alege in functie de nevoile tale:

ISO usa sectionala, usi sectionale

ISO 40 mm este tipul standard de usi sectionale industriale pe care KADRA îl oferă sub brand INNTRA.

Cu un design modern, uşa care combină în panourile micro-profilate absorbţia sunetului cu izolaţia termică este cea mai căutată.
Posibilitatea de alegere a designului şi materialelor este nelimitată. De aceea uşile industriale secţionaleINNTRA pot fi configurate
pentru a întruni toate cerinţele clientului.

Gama de usi sectionale INNTRA ISO 40 mm este dată de numeroase modele de ferestre încorporate, de varietatea de înălţimi şi lăţimi disponibilă, precum şi de paleta de 12 culori RAL standard.
Construcţia de tip sandwich a panourilor uşilor secţionale ISO 40 mm
Grosimea panoului: 40 mm
Valoarea izolaţiei: U=0.52 W/m2K
Densitatea spumei PU: 40 kg/m3

De ce usi sectionale?

  • speciale pentru spatii industriale
  • usor si practic de operat- marimea lor compacta ofera mai mult spatiu atat in interior, cat si in exterior. Sunt practice, usor de folosit si prietenoase cu utilizatorii.
  • un control mai mare al mediului- imbunatatesc conditiile de munca si consumul de energie
  • lumina si estetica- un ambient placut de lucru si o lumina corespunzatoare 
  • pastreaza temperatura optima pentru mediile care au nevoie de clima speciala

Producătorii ușilor INNTRA

Ușile secționale oferite de KADRA sub brandul INNTRA provin de la furnizori europeni de top care au tradiție în producția de uși secționale de calitate inaltă.

De-a lungul timpului producătorii selectați de KADRA pentru și-au perfecționat tehnica și s-au adaptat condițiilor pieței, astfel încât să livreze produse conform normelor europene. 

C O N T A C T