Usi de salon Tormed – calitate inalta, preturi pentru piata din Romania

Interactionam cu sistemul medical intr-o masura mai mare sau mai mica, iar dorinta comuna de evolutie si de dezvoltare ne face sa ne gandim la solutiile pentru ca spitalele din Romania sa se afle la standarde europene

Fiecare usa de spital trebuie sa indeplineasca anumite cerinte si sa raspunda nevoilor medicale in parte pentru a crea un mediu steril si pentru a oferi siguranta atat pacientilor, cat si personalului medical. Credem in spitale moderne si stim cat de important este mediul in care pacientii sunt tratati.

Tormed ofera, prin KADRA, usi pentru sectorul medical potrivite salilor de operatii, camerelor de radiologie, laboratoarelor de cercetare, camerelor ”curate” (nu permit asezarea prafului astfel incat mediul sa ramana steril), salilor cu atmosfera controlata. La fel de importante sunt usile pentru saloanele in care ajung pacientii internati. Ele trebuie sa indeplineasca o serie de criterii care sa asigure un mediu adecvat tratarii.

Tormed vine cu solutia, usile batante cu HPL si toc metalic pentru saloane, executate din lemn, cu acoperire HPL (grosimi intre 0,7 si 0,9 m) si hublou integrat. Manerele sunt de tip ”U” (forma antiagatare) din otel inox, pentru a evita accidentarea personalului medical.

Datorita constructiei blatului, usa batanta asigura o izolare termica si fonica pentru salon, insa se poate opta si pentru o etansare suplimentara la partea inferioara, cu prag retractabil. Dar, pentru ca nevoile sunt diferite, Tormed a dezvoltat o serie de accesorii menite sa acopere toate nevoile pe care utilizatorii le-ar putea avea: sisteme de deschidere multiple, posibilitate de vitrare rectangulara, echipare cu tablii inox de protectie (push plate) la nivel median sau inferior, grile de aerisire pentru dirijarea evacuarii aerului poluat,  posibilitate de a opta pentru o gama larga de culori.

O alta solutie sunt usile de bloc operator, care, in plus fata de usile de salon, beneficiaza de automatizare cu actionare la buton touchless prin radar de proximitate. In acest fel, nu va fi nevoie de operarea manuala a usi, iar mediul va ramane steril.

Insa, un aspect pe care nu il putem trece cu vederea este raportul calitate/pret. Produsele Tormed sunt special create pentru a oferi calitate, materialele din componenta au fost alese cu atentie, la fel si furnizorii acestora, oferind un pret corect pentru piata locala.

Tormed crede ca este nevoie de modernizarea spitalelor si face demersurile necesare in acest sens, prin integrarea pe piata a unor produse aduse la standarde europene, cu preturi accesibile si care sa ofere un mediu sigur pentru tratamentele pacientilor.

1 răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *