Usi metalice antifoc

Usi rezistente la foc metalice – protectie la foc

Usi rezistente la foc, usi antifoc

KADRA – Usi metalice antifoc – usi rezistente la foc de peste 27 de ani

KADRA, companie specializata in automatizarea cailor de acces, este unul dintre principalii furnizori de usi metalice antifoc – usi rezistente la foc din Romania. Din 1993 inginerii KADRA furnizeaza solutii de protectie la foc in proiecte realizate in toate judetele tarii.

Prin cele 3 puncte de lucru, KADRA ofera consultanta la nivel national si reuseste sa livreze rapid usi antifoc standard si nonstandard pentru proiecte de pe intreg teritoriul tarii.

Prin parteneriatele cu furnizori europeni, KADRA ofera in Romania usi ce corespund normativelor in vigoare atat europene cat si romanesti.

Informatii generale – Usi metalice antifoc – usi rezistente la foc

Robuste si fiabile, cu rezistenta la foc intre 30 pana la 120 de minute, sunt destinate izolarii in caz de incendiu a unor incaperi in subsoluri tehnice, cladiri rezidentiale sau de birouri, hale industriale, spatii de productie, depozite etc. In functie de dimensiuni, pot fi in unul sau doua canaturi. Gama larga de tipuri, dimensiuni si nivel de accesorizare permite adaptarea la cerintele oricarui proiect. Pot fi echipate cu diverse tipuri de tocuri, vitrari rezistente la foc, amortizoare, sisteme de control acces si alte accesorii.

Usile rezistente la foc tip sunt usi metalice antifoc pe balamale, intr-un canat sau doua canaturi, pline sau vitrate, usi rezistente la foc 30, 60, 90 si 120 de minute dupa criteriile de etanseitate si izolare termic: EI2 30, EI2 60, EI2 90 si EI2 120.

  • Usi metalice antifoc, agrementate AT 016-03/462/2015, specifice spatiilor cu protectie impotriva incendiilor: comerciale, industriale sau medicale.
  • Usi metalice cu rezistenta la foc de 30, 60, 90 si 120 de minute, cu constructie blat si toc din tabla de otel galvanizat cu protectie la coroziune, vopsite in camp electrostatic in nuante RAL, echipate cu accesorii specifice rezistentei la foc.
  • Constructie in unu sau doua canaturi, cu sau fara supralumini, cu sistem de autoinchidere standard in balama.