Usi Metalice Antifoc

Usi rezistente la foc metalice – protectie la foc

Usi rezistente la foc, usi antifoc

KADRA – Usi Metalice Antifoc – Usi Rezistente la Foc de peste 30+ de ani

KADRA, companie specializată în automatizarea căilor de acces, este unul dintre principalii furnizori de uși metalice antifoc din România. Din 1993 inginerii KADRA furnizează soluții de protectie la foc în proiecte realizate în toate județele țării.

KADRA oferă consultanță la nivel național și reușește să livreze rapid uși antifoc, standard și non-standard pentru proiecte de pe întreg teritoriul țării.

Prin parteneriatele cu furnizori europeni, KADRA oferă în România uși ce corespund normativelor în vigoare atât europene cât și românești.

Informații generale – Uși metalice rezistente la foc

Robuste și fiabile, cu rezistență la foc între 30 și până la 120 de minute, ușile metalice sunt destinate izolării în caz de incendiu a unor încăperi din subsoluri tehnice, clădiri rezidentiale sau de birouri, hale industriale, spatii de producție, depozite etc. În funcție de dimensiuni, pot fi în unul sau două canaturi. Gama largă de tipuri, dimensiuni și nivel de accesorizare permite adaptarea la cerințele oricărui proiect. Pot fi echipate cu diverse tipuri de tocuri, vitrări rezistente la foc, amortizoare, sisteme de control acces și alte accesorii. 

Ușile rezistente la foc tip sunt uși metalice antifoc pe balamale, într-un canat sau două canaturi, pline sau vitrate, uși rezistente la foc 30, 60, 90 si 120 de minute după criteriile de etanșeitate și izolare termică: EI2 30, EI2 60, EI2 90 și EI2 120.

  • Uși metalice antifoc, agrementate AT 016-03/462/2015, specifice spațiilor cu protectie împotriv incendiilor: comerciale, industriale sau medicale.
  • Uși metalice cu rezistență la foc de 30, 60, 90 si 120 de minute, cu construcție blat și toc din tabla de oțel galvanizat cu protecție la coroziune, vopsite în câmp electrostatic în nuanțe RAL, echipate cu accesorii specifice rezistenței la foc.
  • Construcție în unul sau două canaturi, cu sau fără supralumini, cu sistem de autoinchidere standard în balama.