Bariere parcare

Barierele Parkomatic sunt concepute pentru controlul accesului în parcări auto. Performanța perfectă, obținută prin controlul electronic al vitezei și mecanica optimizată, protejează motorul și angrenajul. Un concept eficient de acționare cu un motor puternic de 24V și componente robuste asigură o funcționare intensivă cu un ciclu de lucru de 100%. Parkomatic oferă o selecție de 4 tipuri de bariere, cu lungimi de braț și timpi de deschidere diferiți, precum și accesorii potrivite pentru diverse scopuri, cum ar fi iluminarea barierei cu LED-uri, kituri de articulație și dispozitive de siguranță.

Barierele automate au fost proiectate pentru utilizare în condiții de solicitare mare şi sunt adaptate proiectelor cu trafic intens. Construcția și calitatea materialelor folosite pentru bariere şi testele la care sunt supuse garantează precizia în functionare şi fiabilitatea în timp.

Aflate în avangarda tehnicii, barierele auto reprezintă soluţia ideală pentru a controla în absolută siguranţă accesul în zone unde e preconizată o intensitate mare a traficului (parcare publică sau privată automatizată, ghişee de plată a taxei de autostradă, vămi etc). Cu o structură solidă, bariera automată este ancorată la pământ prin intermediul unei placi de fundație. Mecanismul intern de funcționare determină încetinirea vitezei braţului barierei atât la deschidere, cât și la capătul cursei de închidere, având un efect puternic asupra fluidizării şi preciziei mișcării.

Caracteristici bariere parcare

Sistemele automate de bariere pentru parcări tind să fie trecute cu vederea până când apar probleme. La KADRA, ne concentrăm pe evitarea acestor situații și prevenirea oricăror probleme de responsabilitate cauzate de disfuncționalități. Pentru a realiza acest lucru, ne bazăm pe o combinație de soluții consacrate și tehnologii avansate, împreună cu întreținerea și certificarea regulată a sistemelor. Totul începe chiar de la mecanismul de acționare.

Barierele automate sunt proiectate să facă față unui trafic intens, fiind capabile să efectueze până la 5000 de manevre pe zi. În doar 3 secunde, o barieră se deschide, iar în cazul parcărilor subterane, poate fi echipată cu n braț rigid pentru a asigura o mai mare rezistență. Siguranța este o prioritate, astfel că toate sistemele de bariere de parcare sunt dotate cu un sistem „reverser”, care detectează obstacolele și oprește imediat brațul barierei, inversând mișcarea.

Caracteristici tehnice – bariere parcare

Caracteristicile tehnice ale barierei pentru parcări sunt impresionante: motorul funcționează la 24Vcc și 1A, beneficiind de protecție IP 24D pentru a face față tuturor condițiilor de mediu. Mecanismul având la bază un motoreductor arc cu compresiune, asigurând o funcționare precisă și fiabilă. În plus, barierele sunt prevăzute cu un deblocator manual cu cheie, permițând intervenții rapide și ușoare în caz de necesitate.

Cu o durată de deschidere de 1,5 – 3 secunde, barierele automate asigură o fluiditate rapidă a traficului, reducând timpii de așteptare și creând o experiență eficientă pentru utilizatori. Siguranța este îmbunătățită cu un braț din aluminiu echipat cu cauciuc roșu și un set de fotocelule, asigurând că mișcarea barierei este monitorizată și oprirea se face în condiții de siguranță.

Bariere automate – detector de tip bidirecțional pentru fluidizare trafic

O caracteristică inovatoare a sistemelor de bariere pentru parcări dezvoltate de KADRA este utilizarea detectorului de tip bidirecțional, legat la două spire inductive. Acest dispozitiv permite detectarea trecerii unui autovehicul și determinarea sensului său de deplasare. Astfel, se poate face distincția între autovehicule, motociclete și obiecte sau persoane, reprezentând o soluție eficientă pentru numărarea autovehiculelor în tranzit și gestionarea fluxului de trafic în mod inteligent.

Spira magnetica bariere parcare