Usi Culisante instalate la Olimpia Business Center din Cluj Napoca

Sitem usa glisanta KADRA

Deschisa in luna martie a anului 2006, prima cladire de birouri de clasa A din Cluj Napoca, Olimpia Business Center este una dintre cele mai bune optiuni pentru inchirierea de suprafete mari si foarte mari.

Olimpia Business Center este situata pe strada Dorobantilor si ofera spatii pentru birouri dispuse pe 8 nivele. Cladirea are o suprafata totala de 5770 de metri patrati si o suprafata utila pentru birouri de 4800 de metri patrati, mai exact, 535 de metri patrati per nivel.

In prezent, cladirea este inchiriata total de firmele: Citi Bank Europe, Nokia, RDS & RCS, Bose Excellence Center, Evaluserve si AROBS.

Gama de automatizari usi culisante de la KADRA a fost aleasa de Olimpia Business Center datorita calitatii sale si a fiabilitatii. Concepute pentru a facilita accesul controlat al persoanelor in cladire, usile culisante automate montate la Olimpa Business Center sporesc gradul de siguranta al cladirii, confortul vizitatorilor si se integreaza perfect cu design-ul cladirii.

Un sistem usa glisanta este creat pentru a se integra in orice proiect arhitectural, din aceasta cauza, acestea poate fi montat ca usi culisante liniare simple sau telescopice in 1 sau 2 canaturi, usi culisante autoportante sau cu operator ingropat, usi culisante curbe, usi culisante angulare dar si usi culisante cu sistem de break-out.

Pentru mai multe detalii legate de oferta KADRA pentru sistem usa glisanta, puteti verifica pagina dedicata a produsului apasand pe butonul de mai jos!