SERVICE ȘI MENTENANȚĂ

pentru sisteme automate de acces

Soluțiile de management automat al căilor de acces sunt sisteme tehnice complexe care necesită service și mentenanță periodică precum și intervenții specializate la nevoie, altfel nu vor funcționa în parametrii stabiliți.

Dacă, în cazul unui automobil, revizia tehnică periodică asigură buna funcționare a acestuia, îi prelungește durata de viață și reduce riscul de incidente neplăcute sau chiar periculoase, la fel și în cazul sistemelor automate de acces, revizia și mentenanța previn și limitează evenimentele cauzatoare de probleme, diminuând totodată și cheltuielile suplimentare.

Service și mentenanță

pentru orice soluție montată de KADRA sau de terți

La KADRA suntem singurul One stop Shop de soluții automate de acces din România care propune proiecte integrate: de la consultanță în alegerea celui mai potrivit sistem, până la implementare și întreținere pe termen lung.

În cei peste 27 de ani de experiență în ingineria de acces, ne-am specializat și în service și mentenanță pentru orice soluție instalată de noi sau de alți furnizori.

Protejează-ți investiția

și prelungește durata de viață a soluțiilor de acces!

Nu mai funcționează ușile rotative și se creează aglomerație la intrare? Iar s-au blocat turnicheții și angajații și vizitatorii așteaptă să intre? Sunt probleme cu barierele din parcare și șoferii se enervează? Ușa de la hala industrială nu mai permite încărcarea și descărcarea de marfă și întârzie producția? Cortinele rezistente la foc nu se mai desfășoară cu aceași rapiditate?

Rezolvăm noi!

Avem grijă ca soluțiile automate de acces să funcționeze în parametri optimi, astfel încât clienții noștri să se concentreze pe ce e important pentru afacerea lor. Astfel, intervenim cu soluții specializate pentru orice sistem de acces, la nivel național, 24/7/365, cu echipă proprie de tehnicieni experimentați.

Vrei să afli mai multe detalii?

Întreabă un consultant KADRA

Vrei să contractezi un serviciu?

Cere o ofertă

Alege serviciul potrivit

și navighează în pagina dedicată

Află mai mult despre
soluțiile de servisare

Află mai mult despre
soluțiile de mentenanță

Află mai mult despre
managementul parcărilor

Contact