Parcometre stradale

De la automatele de parcare la soluții digitale îți poți configura propriul sistem de gestionare complet nou al parcărilor sau extinde pe cel existent. Soluțiile noastre acoperă întregul spectru, permițându-ți să combini, să integrezi și să ajustezi serviciile în funcție de nevoile tale. Soluțiile inteligente de software completează componente de hardware de calitate, cum ar fi parcometrele stradale, și îți oferă noi modalități de îmbunătățire a eficienței economice și a utilității față de conducătorii auto. Beneficiază de ușurința în utilizare, cel mai înalt nivel de siguranță și eficiență energetică pentru a face experiența de parcare una modernă și prietenoasă.

Parcometre stradale – informații generale

KADRA oferă parcometre stradale, care sunt stații de plată fără operator, destinate colectării automate a taxei de parcare, prin cash sau card, pe baza unui tarif prestabilit.

Parcometrul calculează timpul de staționare aferent sumei achitate de client în baza tarifului aplicabil la momentul plății, afișează informațiile aferente pe ecran, încasează contravaloarea tichetului și eliberează un tichet pe care este imprimat sfârșitul perioadei de valabilitate.

Caracteristici ale parcometrelor

Parcometrele sunt conectate prin LAN sau GPRS la un sistem de management care permite configurarea, monitorizarea, generarea de statistici și suportul tehnic de la distanță al terminalelor conectate. Parcometre stradale înseamnă flexibilitate ridicată, funcționalități nelimitate permise de tehnica modernă.

Terminalele efectuează operațiuni de plată de mare viteză, în condiții de siguranță maximă, fiind complet protejate împotriva tentativelor de fraudă și accesului neautorizat. Casetele colectare numerar ale parcometrelor sunt echipate cu sistem de blocare electromagnetic (anti-furt).

Parcometre stradale ssuportă integrarea unui display LCD de înaltă definiție, pentru afișarea de conținut video, care poate fi utilizat în scopuri de marketing sau informare.

Parcometre stradale – aplicații

Parcometrele stradale oferite de KADRA pot fi folosite pentru următoarele aplicații:

  • Parcare cu plată și afișare a biletului;
  • Parcare cu plată în funcție de locul ocupat;
  • Plăți cu barieră controlată;
  • Terminal de plată integrat cu LPR (sistem de recunoaștere a numerelor de înmatriculare);
  • Plăți pentru facilități de agrement;
  • Soluții de bilete pentru transport public;
  • Încărcare vehicule electrice.