POLITICA DE CONFIDENTIALITATE – PROTECTIA DATELOR CU CARATER PERSONAL

 

 

Noi, KADRA TECH S.R.L., am luat masuri tehnice si  organizatorice  in  vederea respectarii datelor cu caracter personal impotriva pierderii, modificarii sau in vederea eliminarii riscurilor privind accesul neautorizat.

Astfel, datele cu caracter personal prelucrate de noi sunt in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor cu caracter personal si a Regulamentului UE 2016/679 (in continuare GDPR)

Tipul de date cu caracter personal – datele cu caracter personal ce vor fi prelucrate de catre KADRA TECH S.R.L. sunt date precum: nume, e-mail, numar de telefon, adresa.

 

Modalitati de colectare a datelor se face prin: completarea unui formular privind solicitarea de informatii/ oferte sau abonarea la newsletter-ul KADRA TECH S.R.L.

 

Totodata, precizam faptul ca site-ul nostru se adreseaza persoanelor avand varsta de peste 18 ani.

I.                        DEFINITII:

 

  1. Date cu caracter personal orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila ( ”persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale
  1. Operator de date – inseamna persoana care transfera datele cu caracter personal
  1. Masurile tehnice si organizatorice de securitate – inseamna masurile menite sa protejeze datele cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale sau a pierderii accidentale, modificarii, divulgarii sau accesul neautorizat, in special atunci cand prelucrarea presupune transmiterea datelor intr-o retea, precum si impotriva oricarei alte forme de
  1. Categorii de date prelucrate – datele cu caracter personal (prenumele, numele, adresa, de telefon, adresa de e-mail etc.) sunt prelucrate de catre noi doar in situatia in care aceste date sunt introduse de catre persoana interesata, in rubricile create pe site-ul nostru (ex. rubrica privind solicitarea de informatii/oferte sau abonarea la newsletter)
  1. Prelucrarea datelor personale: inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea,

structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

II.   DATELOR CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE PRELUCRAM

 

Folosim datele dvs. cu caracter personal pentru a putea beneficia de serviciile noastre dupa cum urmeaza:

a.  Datele pentru serviciul newsletter:

 

Prelucram datele dumneavoastra constand in nume si adresa de e-mail pentru abonarea la newsletterul nostru.

Odata cu accesarea site-ului web este vizibila optiunea privind abonarea la newsletter-ul nostru sens in care, pentru a va abona este necesar sa apasati butonul ”Abonare Newsletter”.

Consecutiv acestei etape privind acordul la abonare, vi se solicita sa introduceti o serie de date despre dvs. care sa ne permita sa va trimitem oferte si informatii relevante, precum si sa va exprimati acordul cu privire la modalitatea in care doriti sa comunicam.

Prin aceasta abonare veti beneficia de actiunile de marketing direct specifice segmentului nostru de activitate si prin care va vom tine la curent cu produsele, serviciile si campaniile noastre, respectand dispozitiile legale in vigoare.

Utilizarea datelor inceteaza de indata ce renuntati la serviciul newsletter. Aveti posibilitatea de a renunta oricand si in mod gratuit la serviciul newsletter prin: bifarea optiunii “Dezabonare” din cadrul newsletterului sau trimiterea unui email la adresa marketing@kadra.ro prin care solicitati in mod expres dezabonarea sau prin accesare linkului urmator: https://kadra.us5.list- manage.com/unsubscribe?u=2c770b0c5d4a80323075e9b5c&id=e3dbdc86e2

b.  Datele pentru solicitarea de informatii/oferte

 

Prin completarea formularele de contact, destinate potentialilor clienti sau parteneri, ne oferiti acces la datele dumneavoastra de contact pe care le vom folosi pentru a raspunde solicitarilor si intrebarilor adresate.

c.  Plugin-urile de retelele sociale si utilizarea cookie-urilor

 

Pagina noastra de internet utilizeaza „plugin-uri” de la operatorii de retele sociale (de ex.: www.facebook.com). Toate plugin-urile de retele sociale de pe pagina noastra de internet sunt marcate clar si distinct.

Prin intermediul acestor plugin, KADRA TECH S.R.L. nu colecteaza / stocheaza date personale ale clientilor. Pe langa clientii nostri, potrivit modalitatii de functionare a retelelor de socializare, exista posibilitatea ca si prietenii virtuali ai clientilor nostri sa vizualizeze pagina noastra ca urmare a aprecierii pagnii noastre web.

Cu privire la utlizarea Cookie-urilor (terminologia include “Internet Cookie”, “browser cookie”, “HTTP cookie” sau pur si simplu “cookie” ) precizam ca acestea sunt fisiere sau informatii care pot fi stocate pe calculatorul dumneavoastra sau pe dispozitive mobile, cu acces la Internet (smartphone sau tableta) atunci cand accesati Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si nu poate accesa informatiile de pe calculatorul/dispozitivul mobil al utilizatorului. Mentionam ca aceasta tehnologie nu contine programe software, virusi sau spyware.

Utilizam cookie-urile pentru a face site-ul mai usor de utilizat si pentru a-l adapta mai bine, prin ofertele noastre, la interesele si necesitatile dumneavoastra. Cookie-urile sunt utilizate si pentru a mari viteza viitoarelor dumneavoastra activitati si experiente pe site-ul nostru.

III.    SCOPUL PRELUCRARII DATELOR

 

In general, toate informatiile colectate sunt utilizate in scopul prevazut, pentru care le-ati trimis catre noi, mentionat in momentul colectarii sau in politica de confidentialitate. Putem utiliza datele dumneavoastra personale intr-unul din urmatoarele scopuri :

  • folosim datele dvs. de contact pentru a raspunde solicitarilor dumneavoastra comunicate fie prin utilizarea formularului de contact sau in mod direct folosind adresa noastra de e-mail sau postala;
  • folosim adresa de e-mail pe care ne-ati furnizat-o in vederea primirii informatiilor comerciale cum ar fi newsletter, promotii, oferte etc, daca v-ati oferit consimtamantul in acest sens;
  • folosim informatiile colectate prin intermediul cookies, pixels sau plug-ins pentru a va oferi o experienta optimizata atunci cant utilizati site-ul nostru
  • putem folosi datele dvs. in scopuri statistice, pentru evaluarea gradului de satisfactie al clientilor in raport cu serviciile noastre. Raspunsurile dumneavoastra sunt strict confidentiale si vor fi utilizate exclusiv in scopul imbunatatirii serviciilor noastre; datele sunt colectate si prelucrate prin intermediul unei aplicasii externe astfel incat nu va exista nicio conexiune intre datele dumneavoastra cu caracter personal si raspunsurile date de dumneavoastra prin aceste chestionare.

Daca alegeti sa nu oferiti orice informatii personale atunci cand sunt solicitate, este posibil sa nu puteti participa la anumite activitati si caracteristici personalizate pe site-urile noastre si sa aveti acces limitat la serviciile si ofertele speciale. De exemplu, daca refuzati sa impartasiti adresa dumneavoastra de email, nu veti putea primi niciun newsletter si nu ne veti putea contacta prin intermediul formularului de pe site.

Cu toate acestea, pentru a cauta pur si simplu in site-urile noastre si pentru a afla mai multe despre produsele noastre, nu trebuie sa ne oferiti nici un fel de informatii personale.

IV.   TRANSFERUL DE DATE

 

Va garantam ca datele dvs. nu vor fi vandute sau inchiriate catre alte persoane fizice sau juridice, astfel incat sa poata fi folosite de catre alte companii, fara consimtamantul tau. Cu

toate acestea, vom putea comunica datele tale unor terti pentru a ne asigura ca beneficiati de serviciile noastre, cum ar fi catre furnizori de servicii care asigura functionarea site-ului, agentii de marketing care asigura comunicarea newsletterului, autoritati sau institutii publice in vederea indeplinirii obligatiilor legale etc.

V.    DREPTURILE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL FURNIZATE:

 

Potrivit RGPD, in calitate de persoana vizata beneficiati de un cumul de drepturi, respectiv:

  1. Dreptul la informare si acces la date cu caracter personal: dreptul de a obtine o confirmare a faptului ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele
  1. Dreptul la rectificare: dreptul de a solicita Operatorului si de a obtine, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc si/sau de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, cu mentiunea ca in cazul unui cont online aceste modificari le puteti efectua personal din sectiunea de editare a datelor contului.
  1. Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”): dreptul de a obtine stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica anumite motive mentionate in
  1. Dreptul la restrictionarea prelucrarii: dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii in anumite cazuri.
  1. Dreptul la portabilitatea datelor: dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si de a le transmite catre un al
  1. Dreptul la opozitie: dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc, in conditiile
  1. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care va privesc sau va afecteaza in mod similar intr-o masura
  1. Dreptul sa va adresati printr-o plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate in conformitate cu prevederile

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

 

Bld. General Gheorghe Magheru 28-30, 010336, Bucuresti,

Romania

Tel: 031 805 9211

www.dataprotection.ro

Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne transmiteti o cerere scrisa si semnata de dvs. folosind urmatoarele date de contact:

adresa de e-mail: marketing@kadra.ro

adresa postala: Sos. Dudesti-Pantelimon, nr 42, incinta RAMS, firma Kadra Tech

VI.   ACTUALIZAREA POLITICII DE CONFIDENTIALITATE

 

 

Ne rezervam dreptul ca, in mod discretionar, sa adaugam, sa modificam sau sa eliminam in viitor elemente din aceasta Politica de Confidentialitate pentru a ne asigura ca informatiile continute furnizeaza o informare relevanta si adecvata cu privire la colectarea si procesarea de catre noi a datelor dvs. personale.

Pentru a optimiza experienta pe care o ai in mediile de comunicare digitala utilizate de KADRA, am implementat la 27 august 2019 sistemul CRM oferit de HUBSPOT. Acest sistem implica o serie de activitati, pe care le explicam mai jos:

  1. Informații pe care le colectăm

Prin completarea formularelor din site-ul KADRA ne trimiţi informaţii cu caracter personal. Cerem aceste informaţii pentru a afla mai multe despre tine şi pentru a-ţi putea oferi mai rapid şi mai facil informaţia de care ai nevoie. Informaţiile sunt păstrate în sistemul HubSpot (informaţiile merg în cloud-ul HubSpot şi sunt depozitate în serverele HubSpot din SUA). Informațiile pe care le colectăm și le gestionăm folosind serviciul HubSpot ne aparțin și sunt utilizate, dezvăluite și protejate în conformitate cu această Politică de confidențialitate.

Când vizitați site-urile noastre web

Sunteți liber să explorați site-urile Web fără a furniza informații personale despre dvs. Când vizitați site-urile Web sau vă înregistrați pentru serviciul de abonare, vă solicităm să furnizați informații personale despre dvs. și să colectăm informații de navigație.

“Informații personale”

Aceasta se referă la orice informații pe care ni le trimiteți voluntar și care vă identifică personal, inclusiv informații de contact, cum ar fi numele dvs., adresa de e-mail, numele companiei, adresa, numărul de telefon și alte informații despre dvs. sau afacerea dvs. Informațiile personale pot include si informații despre dvs. care sunt disponibile pe internet, cum ar fi de pe Facebook, LinkedIn, Twitter și Google.

Informațiile personale includ informații de navigație. Informațiile de navigație se referă la informații despre computerul dvs. și vizitele dvs. pe site-uri, cum ar fi adresa dvs. IP, locația geografică, tipul browser-ului, sursa de trimitere, durata vizitei și paginile vizualizate. Vedeți secțiunea „Utilizarea informațiilor de navigare” de mai jos. 

Fișiere jurnal

Când vizualizați conținutul furnizat de noi, colectăm automat informații despre hardware-ul și software-ul computerului. Aceste informații pot include adresa dvs. IP, tipul browser-ului, numele de domeniu, furnizorul de servicii de internet (ISP), fișierele vizualizate pe site-ul nostru (de exemplu, pagini HTML, grafică etc.), sistemul de operare, datele de pe click, timpii de acces și site-ul de referință, adrese. Aceste informații sunt utilizate de HubSpot pentru a furniza statistici generale privind utilizarea site-urilor. În aceste scopuri, conectăm aceste date colectate automat la Informații personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail, adresa și numărul de telefon.

Informații pe care le colectăm de la terți

Din când în când, putem primi informații personale despre dvs. de la surse terțe, inclusiv parteneri cu care oferim servicii co-branded sau angajăm activități de marketing comune și surse disponibile public, cum ar fi site-urile de social media.

  1. Cum folosim informațiile pe care le colectăm

Respectarea Politicii noastre de confidențialitate

Folosim informațiile pe care le colectăm doar în conformitate cu această Politică de confidențialitate. Clienții care completează formularele noastre sunt obligați prin acordurile noastre cu aceștia să respecte această Politică de confidențialitate.

Nu vindem niciodată informații personale

Nu vom vinde niciodată Informațiile dvs. personale către terți.

Utilizarea informațiilor personale

În plus față de utilizările identificate în capitolele anterioare din această Politică de confidențialitate, putem folosi informațiile dvs. personale pentru:

  • a îmbunătățiți experiența dvs. de navigare prin personalizarea site-urilor Web și îmbunătățirea serviciului de comunicare;
  • a vă trimite informații sau conținut KADRA pe care noi considerăm că ar putea să vă intereseze prin poștă, e-mail sau alte mijloace și să vă trimitem comunicări de marketing referitoare la activitatea noastră, în conformitate cu preferințele dvs. de comunicare; 
  • promovarea serviciilor, produselor noastre și împărtășirea conținutului promoțional și informațional în conformitate cu preferințele dvs. de comunicare;
  • furnizarea către alte companii de informații statistice despre utilizatorii noștri – dar aceste informații nu vor fi utilizate pentru identificarea niciunui utilizator;
  • a vă trimite informații cu privire la modificările aduse Termenilor și serviciilor clienților, Politicii de confidențialitate (inclusiv a Politicii privind cookie-urile) sau a altor acorduri legale

Baza noastră legală pentru colectarea și utilizarea informațiilor personale descrise mai sus va depinde de informațiile personale în cauză și de contextul specific în care le colectăm. Cu toate acestea, în mod normal, vom colecta informații personale de la dvs. numai acolo unde avem consimțământul dvs. pentru a face acest lucru, acolo unde avem nevoie de informațiile personale pentru a efectua un contract cu dvs. sau în cazul în care prelucrarea este în interesele noastre legitime și nu este suprasolicitată de interesele dvs. de protecție a datelor sau drepturi și libertăți fundamentale. În unele cazuri, este posibil să avem și o obligație legală de a colecta informații personale de la dvs.

Dacă vă rugăm să furnizați informații personale pentru a respecta o cerință legală sau pentru a efectua un contract cu dvs., vom clarifica acest lucru la momentul relevant și vă vom sfătui dacă furnizarea informațiilor dvs. personale este obligatorie sau nu (precum și consecințele posibile dacă nu furnizați informațiile dvs. personale). În mod similar, dacă vom colecta și folosi informațiile dvs. personale, bazându-ne pe interesele noastre legitime (sau pe cele ale oricărei terțe părți), vă vom clarifica la momentul respectiv care sunt acele interese legitime.

Utilizarea informațiilor de navigație

Folosim Informații de navigație pentru a putea să vă livram cel mai bun conținut, pentru a îmbunătăți în permanență site-urile. De asemenea, putem folosi Informații de navigație singure sau în combinație cu Informații personale pentru a vă oferi informații personalizate despre KADRA.

Mărturii și comentarii ale clienților

Postăm mărturii și comentarii ale clienților, care pot conține informații personale, pe site-urile noastre web. Obținem acordul fiecărui client prin e-mail înainte de a posta numele și mărturia acestuia.

Securitatea informațiilor dvs. personale

Folosim o varietate de tehnologii și proceduri de securitate pentru a vă proteja informațiile personale împotriva accesului, utilizării sau dezvăluirii neautorizate. Securizăm Informațiile personale pe care le furnizați pe serverele computerului într-un mediu controlat, securizat, protejat de acces, utilizare sau dezvăluire neautorizate. Toate informațiile personale sunt protejate folosind măsuri fizice, tehnice și organizatorice adecvate. Toate aceste soluții sunt oferite de HubSpot. Pentru mai multe informații despre securitate HubSpot, consultați https://www.hubspot.com/security.

Funcții de social media

Site-urile noastre includ funcții de social media, cum ar fi butonul Facebook Like și widget-uri. Aceste elemente pot colecta adresa dvs. IP, pagina pe care o vizitați pe site-urile noastre și pot seta un cookie pentru a permite funcției să ruleze corect. 

Site-uri externe

Site-urile noastre Web oferă link-uri către alte site-uri web. Nu controlăm și nu suntem responsabili pentru conținutul sau practicile acestor alte site-uri web. Furnizarea de astfel de link-uri nu constituie aprobarea noastră pentru aceste alte site-uri web, conținutul lor, proprietarii sau practicile lor. Această politică de confidențialitate nu se aplică acestor alte site-uri web, care sunt supuse oricărei politici de confidențialitate și altor politici pe care le-ar putea avea.

Forumuri publice

Oferim în site zone unde puteți lăsa mesaje accesibile publicului. Vă rugăm să rețineți că dacă dezvăluiți direct informații prin intermediul acestor zone publice, informațiile pot fi colectate și utilizate de către alți utilizatori. Vom corecta sau șterge orice informație pe care ați postat-o ​​pe site-uri, dacă solicitați acest lucru, așa cum este descris în „Renunțarea la abonare și dezabonare” de mai jos.

Păstrarea informațiilor personale

Depinde de tipul de informații cât timp păstrăm informațiile pe care le colectăm despre tine, așa cum este descris în detaliu mai jos. După un astfel de timp, vom șterge sau face anonime informațiile dvs. sau, dacă acest lucru nu este posibil, atunci vă vom stoca în siguranță informațiile și le vom izola de orice altă utilizare până când este posibilă ștergerea.

Atunci când nu există nevoia de procesare a informațiilor dvs. personale, ștergem în siguranță informațiile sau le facem anonime sau, dacă acest lucru nu este posibil, stocăm în siguranță informațiile dvs. personale și le izolăm de orice prelucrare ulterioară până când este posibilă ștergerea. Vom șterge aceste informații la o dată anterioară dacă solicitați acest lucru, așa cum este descris în „Cum să accesați și să controlați datele dvs. personale” de mai jos.

Dacă ați ales să primiți comunicări de marketing de la noi, păstrăm informații despre preferințele dvs. de marketing pentru o perioadă rezonabilă de timp de la data când v-ați exprimat interesul pentru conținutul, produsele sau serviciile noastre, cum ar fi atunci când ați deschis ultima dată un e-mail de la noi sau ați încetat să mai utilizați contul dvs. HubSpot. Păstrăm informațiile derivate din cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru o perioadă rezonabilă de timp de la data creării acestor informații.

  1. Cum împărtășim informațiile pe care le colectăm

Prestatori de servicii

Angajăm alte companii și persoane pentru a oferi servicii vizitatorilor site-urilor noastre web și este posibil să fie nevoie să împărtășim informațiile dvs. cu acestea pentru a vă oferi informații, produse sau servicii. Exemplele pot include eliminarea informațiilor repetate din listele de perspective, analizarea datelor sau efectuarea de analize statistice, furnizarea de asistență de marketing, suplimentarea informațiilor pe care ni le furnizați pentru a vă oferi un serviciu mai bun și furnizarea de servicii sau asistență pentru clienți. În toate cazurile în care împărtășim informațiile dvs. cu astfel de agenți, solicităm în mod explicit agentului să recunoască și să respecte politicile noastre de confidențialitate și de gestionare a datelor clienților. Aceste procese nu presupun transferarea informațiilor către aceste entități, ci doar facilitarea accesului la aceste date, în cel mai sigur mod. 

  1. Transfer internațional de informații

Transferuri internaționale în cadrul entităților HubSpot

Informațiile colectate de HubSpot sunt depozitate și procesate în Irlanda și SUA.

Această politică de confidențialitate se va aplica chiar dacă transferăm informații personale în alte țări. HubSpot a luat garanții adecvate pentru a solicita ca informațiile dvs. personale să rămână protejate. HubSpot deține clauze standard de protecție a datelor contractuale, care au fost aprobate de Comisia Europeană și are la bază acordurile bilaterale cu privire la protecția datelor cu caracter personal – EU-U.S. and Swiss-U.S. Privacy Shield Frameworks.

 

Notificare privind scutul de confidențialitate

HubSpot participă la și are certificat acordul cu UE-SUA. Privacy Shield Framework și Elveția – S.U.A. Privacy Shield Framework. Următoarele entități afiliate respectă principiile Privacy Shield: HubSpot Ireland Limited, HubSpot Germany GmbH, HubSpot France S.A.S, HubSpot Australia Pty Ltd, HubSpot Asia Pte. Ltd., HubSpot Latin America S.A.S și HubSpot Japan KK. HubSpot se angajează public să supună toate datele cu caracter personal primite din țările membre ale Uniunii Europene (UE) și Elveția, în funcție de Cadrul de protecție a confidențialității, la Principiile aplicabile ale Cadrului. Pentru a afla mai multe despre Privacy Shield Framework, accesați Lista scuturilor de confidențialitate a Departamentului Comerțului din SUA la https://www.privacyshield.gov.

  1. Cookie-uri și tehnologii similare

KADRA, prin tehnologiile HubSpot utilizează cookie-uri sau tehnologii similare (cum ar fi balizele web) pentru a analiza tendințele, a administra site-ul, a urmări mișcările utilizatorilor pe site-ul web și pentru a colecta informații demografice despre baza noastră de utilizatori în ansamblu. Pentru a afla mai multe despre modul în care folosim cookie-urile de pe site-urile noastre web și cum gestionăm preferințele cookie-urilor dvs., consultați Politica noastră privind cookie-urile.

Ce tipuri de cookie-uri folosim și cum le folosim?

Tipurile specifice de cookie-uri terțe și terțe servite prin site-urile noastre Web și scopurile pe care le îndeplinesc.

Cookie-uri web esențiale: Aceste cookie-uri sunt strict necesare pentru a vă oferi servicii disponibile prin site-urile noastre web.

Cookie-uri de performanță și funcționalitate: aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a îmbunătăți performanța și funcționalitatea site-urilor noastre web, dar nu sunt esențiale pentru utilizarea lor. Cu toate acestea, fără aceste cookie-uri, anumite funcționalități pot deveni indisponibile.

Cookie de analiză și personalizare: Aceste cookie-uri colectează informații care sunt utilizate fie sub formă agregată pentru a ne ajuta să înțelegem cum sunt utilizate site-urile noastre web, cât de eficiente sunt campaniile noastre de marketing sau pentru a ne ajuta să personalizăm site-urile noastre pentru dvs.

Cookie-uri de publicitate: aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a face mesaje publicitare mai relevante pentru dvs. Ele îndeplinesc funcții precum împiedicarea reapariției continue a aceluiași anunț, asigurând afișarea corectă a anunțurilor pentru agenții de publicitate și, în unele cazuri, selectarea reclamelor care se bazează pe interesele dvs.

Cookie-uri de rețea socială: aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a vă permite să partajați pagini și conținut care vi se par interesante pe site-urile noastre web, prin intermediul rețelelor sociale terțe și a altor site-uri web. Aceste cookie-uri pot fi utilizate și în scopuri publicitare.

Dar despre alte tehnologii de urmărire, cum ar fi balizele web?

Cookie-urile nu sunt singura modalitate de a recunoaște sau urmări vizitatorii unui site web. Folosim o tehnologie software numită gif-uri transparente (de exemplu, Web Beacons / Web Bugs), care ne ajută să gestionăm mai bine site-ul Web, informându-ne ce conținut este eficient. Gifurile transparente sunt imagini minuscule, cu un identificator unic, similar funcției cookie-urilor și sunt folosite pentru a urmări mișcările online ale utilizatorilor de web. Spre deosebire de cookie-urile, care sunt stocate pe hard-disk-ul computerului utilizatorului, gif-urile transparente sunt încorporate invizibil pe paginile Web sau în e-mail-uri și au aproximativ dimensiunea punctului de la sfârșitul acestei propoziții. Folosim gif-uri sau pixeli transparenți în e-mailurile noastre bazate pe HTML pentru a ne informa ce e-mailuri au fost deschise de către destinatari. Acest lucru ne permite să evaluăm eficiența anumitor comunicări și eficiența campaniilor noastre de marketing. Legăm informațiile colectate de gif-uri transparente în e-mailuri la informațiile personale ale clienților noștri.