sisteme de parcare

Sistem de ticketing și control al accesului

Soluțiile de ticketing și control al accesului de la KADRA permit gestionarea tuturor activităților legate de emiterea de bilete şi abonamente pentru diferite evenimente, conform normativelor naționale şi internaționale de securitate în vigoare.

Sistemele de raportare integrate cu orice CRM, facilitează planificarea și managementul serviciilor oferite de centrul de evenimente.

Soluțiile de ticketing sunt destinate centrelor de evenimente, fie că vorbim de stadioane, parcuri de distracții, săli de spectacole sau centre de congrese.

Soluția software de ticketing KADRA permite vânzarea rapidă a biletelor atât online cât și la casele de bilete și monitorizarea accesului vizitatorilor.

Sistemul permite emiterea de rapoarte privind grafice cu evoluția vânzărilor, situația abonamentelor active, situația încasărilor pentru fiecare eveniment, monitorizarea în timp real a gradului de ocupare, situația pe fiecare sector din sală, etc.

Prin integrarea cu sistemul inteligent de management al parcării, KADRA oferă un sistem complex, robust care permite gestionarea comună a procesului de vânzare bilete și tichete de acces în parcare, monitorizarea în comun a accesului de persoane în centrul de evenimente și a accesului auto în parcare, facilitând accesul atât în zona de parcare cât și în spațiul de evenimente, cu același bilet.

sisteme de parcare
sisteme de parcare

Domenii de aplicare:

Trimiteți-ne e-mail