Siatec la conferința Building Health

Siatec participă astăzi, 19 octombrie, la conferința Building Health ce are loc în București. Evenimentul pune în centru tema educației și a domeniului medical, două arii importante cu o nevoie constantă de a evolua și a găsi soluții actuale.

Building Health aduce speakeri din domeniul arhitecturii, construcțiilor și healthcare, precum Arh. Albert Wimmer care a proiectat in parteneriat cu ARUP unul dintre cele mai mari spitale din Europa – Vienna North Hospital sau Arh. Dorin Oprea, cu o experiență de peste 34 de ani în managementul proiectelor medicale complexe, de mari dimensiuni sau Al Ain Hopsital din Abu Dhabi.  Va fi prezent si Mihai Chirică, primarul municipiului Iași pentru a vorbi despre un viitor proiect, Spitalul Regional de la Iași, investiție publică majoră în domeniul sănătății.

Domeniul sănătății este astăzi dezbătut de către speakeri din diferite perspective, în funcție de aria de activitate: spitale moderne din punct de vedere architectural, spitale moderne  din punctul de vedere al facilităților sau serviciilor de asistență medicală.

Divizia Siatec a Aluterm Group este prezentă astazi la eveniment cu proiectul TORMED, un proiect dezvoltat pentru a oferi soluții complete de acces pentru spitale, industria farmaceutică și orice alte spații medicale.

Soluțiile TORMED acoperă atât gama ușilor speciale pentru toate tipurile de încăperi specifice spitalelor, cât și alte soluții de acces pentru optimizarea traficului în zonele critice:

  • uși automate glisante etanșe și semietanșe (cu aplicatii atat in blocurile operatorii din spitale cat si in industria farmaceutică, pentru laboratoare de cercetare și alte săli cu atmosferă controlată)
  • uși batante “curate”(pentru spitale, clinici medicale, blocuri operatorii, cabinete medicale, laboratoare de cercetare din industria farmaceutică)
  • vitraje și uși cu protecție la radiații
  • uși batante automate (pentru accesul persoanelor cu dizabilități)
  • uși rapide automate (pentru traficul cu ambulante in unitățile de primiri urgențe)
  • usi de evacuare in caz de urgenta si cu protectie la foc
  • ferestre pentru transferul instrumentarului in blocurile operatorii
  • sisteme de management al parcarilor pentru pacienti si personalul medical

Specialiștii Siatec se găsesc astăzi la conferința Building Health cu standul TORMED, pentru a prezenta produse si solutți de înaltă calitate (care respectă standardele europene), cu prețuri adaptate pentru piața din România. Conferința se desfășoară în centrul de conferințe al hotelului Radisson Blu din București.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *