blank

La Spitalul Orășenesc din Mioveni, cel mai nou spital construit în România, echipele KADRA au montat peste 1000 de uși HPL, uși rezistente la foc, uși metalice, automatizări batante pentru uși acces intrare în spital

Spitalul din Mioveni a fost inaugurat în 2019, are 23 de secții dotate la cele mai înalte standarde.

Construit cu o grijă specială pentru respectarea circuitelor medicale corecte, spitalul a avut nevoie de soluții automate de acces adaptate care să ajute la fluidizarea acestor fluxuri. Acesta este motivul pentru care echipa KADRA s-a implicat cu consultanță de specialitate, oferind soluțiile optime pentru îndeplinirea acestui obiectiv.

Cele 1000 de uși HPL sunt uși curate, care permit o igienizare frecventă și intensă pentru a diminua riscurile de infecții intra-spitalicești.

De asemenea, soluțiile de protecție la foc, ușile rezistente la foc, sunt special concepute pentru a diminua riscul de propagare a unui incendiu în interiorul spitalului.

Spitalul orășenesc din Mioveni este o construcție complexă, un proiect care s-a derulat pe 3 ani și care a presupus o colaborare strânsă a echipelor noastre cu beneficiarul și constructorul pentru a identifica și a adapta cele mai bune soluții de acces pentru noul spital.