Ferestre transfer instrumentar

Tormed W

Fereastra transfer instrumentar

Aceste ferestre, din oţel inoxidabil, rezistent la acizi, sunt create pentru a facilita schimbul de materiale chirurgicale în mod controlat (safe passage) între două zone diferite, pentru a fi asigurată igiena. De asemenea, prin intermediul acestor ferestre se realizează transferul de instrumente în sălile de operaţii din camerele de sterilizare. În cazul camerelor cu atmosfera controlată, se asigură ”necontaminarea” aerului în momentul transferului.

Ferestrele sunt prevăzute cu un sistem de susţinere verticală prin contragreutăţi ce permite menţinerea lor deschise în orice poziţie. Fereastra dispune de un sistem inovator de construcţie, zona vitrată fiind capabilă să asigure vizibilitate optimă din ambele părţi. Atât partea glisantă, cât şi partea fixă sunt prevăzute cu panouri din sticlă temperată care asigură rezitența la folosire îndelungată.

Ferestra de transfer instrumentar
Ferestre transfer

Fereastra medicală include mânere pe ambele lături şi poate conţine, opţional, şi un geam de protecţie la radiaţie în cazul în care se montează în camere de radiologie.

Este potrivită pentru instalarea în sălile de operaţii, fiind realizată din materiale ce pot fi curăţate cu substanţe specifice.

fereastra transfer instrumentar
Ferestre transfer
Fereastra transfer instrumentar
Ferestra de transfer instrumentar

Solicită oferta KADRA