Sisteme de ghidare PGS

Sistem PGS Parcare Supraetajata

Sistemele de ghidare PGS sunt sisteme recomandate cu precădere în parcările supraetajate sau parcările de mari dimensiuni, datorită identificării rapide a locurilor libere și implicit a scăderii consumului de carburant și a noxelor eliminate de autovehicule. 

Utilizarea sistemului de ghidare cu senzori facilitează administrarea parcării, permite informarea și ghidarea rapidă a clienților în interiorul parcărilor supraetajate și îmbunătățește experiența clienților de utilizare prin economisirea de timp.

Clientul se orientează după luminile indicatoare și după panourile de ghidare cu săgeți. Sistemul de parcare supraetajata permite vizualizarea în timp real a statusului pe sectoare și raportarea locurilor libere individual și la nivel general.


SENZORI AVANSAȚI CU ULTRASUNETE ȘI INDICATOARE LUMINOASE CU LED

Senzorii avansați cu ultrasunete și indicatori luminoși cu LED ultrabright de la KADRA au rol de monitorizare și indicare a stării fiecărui loc de parcare. Vizibilitatea locurilor libere este ridicată indiferent de condițiile de iluminare a parcării, din ambele direcții de deplasare, facilitând utilizarea la capacitate optimă a parcării.


PANOURI AVANSATE CU SĂGEȚI ȘI AFIȘARE DETALIATĂ A LOCURILOR LIBERE

Panourile de ghidare avansate permit informarea rapidă a clienților parcării cu privire la numărul exact de locuri libere și direcția de acces spre acestea, evidențiind poziționarea zonelor cu locuri special destinate persoanelor cu dizabilități sau oferind orice alte informații relevante. Vizibilitatea optimă a panourilor este asigurată din toate unghiurile, indiferent de condițiile de iluminat.


INTERFAȚĂ SOFTWARE AVANSATĂ PENTRU MONITORIZARE

Software-ul avansat care gestionează dispozitivele pentru sistemele de ghidare PGS permite monitorizarea în timp real, de la distanță, a stării fiecărui loc de parcare și a panourilor de ghidare, oferind, în plus, controlul de la distanță al acestora. Operatorul beneficiază de posibilitatea configurării zonelor rezervate din parcare, prin indicarea locurilor rezervate folosind culori diferite. 

Software-ul sistemului de parcare supraetajata permite, de asemenea, generarea de statistici și rapoarte personalizate referitoare la nivelul de ocupare a locurilor de parcare în intervale de timp prestabilite și la gradul de utilizare a diferitelor zone din parcare.

Sisteme d ghidare parcare - panel cu leduri, Sisteme de ghidare PGS
lampa ghidare, sisteme de ghidare PGS
soft, sisteme de ghidare PGS
Sisteme de ghidare PGS

Domenii de aplicare pentru sisteme de ghidare PGS:

Trimiteți-ne e-mail