sistem ticketing, sisteme de parcare

Sistem ticketing și control al accesului

Managementul centrelor de evenimente, fie că vorbim de stadioane, parcuri de distracții, săli de spectacole sau centre de congrese necesită soluții de control acces pe măsura provocărilor lumii moderne. Garantarea siguranței, procesarea unui număr mare de vizitatori într-un interval scurt de timp, flexibilitate și costuri reduse – sunt principalele cerințe când vorbim de sisteme de ticketing și control acces.

Informații generale sistem ticketing și control acces

Soluțiile de sistem ticketing și control al accesului de la KADRA permit gestionarea tuturor activităților legate de emiterea de bilete şi abonamente pentru diferite evenimente, conform normativelor naționale şi internaționale de securitate în vigoare.

Sistemele de raportare integrate cu orice CRM, facilitează planificarea și managementul serviciilor oferite de centrul de evenimente.

Soluțiile de sistem ticketing sunt destinate centrelor de evenimente, fie că vorbim de stadioane, parcuri de distracții, săli de spectacole sau centre de congrese.

Soluția software de ticketing KADRA permite vânzarea rapidă a biletelor atât online cât și la casele de bilete și monitorizarea accesului vizitatorilor.

Sistemul permite emiterea de rapoarte privind grafice cu evoluția vânzărilor, situația abonamentelor active, situația încasărilor pentru fiecare eveniment, monitorizarea în timp real a gradului de ocupare, situația pe fiecare sector din sală, etc.

Prin integrarea cu sistemul inteligent de management al parcării, KADRA oferă un sistem ticketing complex, robust care permite gestionarea comună a procesului de vânzare bilete și tichete de acces în parcare, monitorizarea în comun a accesului de persoane în centrul de evenimente și a accesului auto în parcare, facilitând accesul atât în zona de parcare cât și în spațiul de evenimente, cu același bilet.

Sistemele de ticketing oferite de KADRA au și rolul de a fluidiza traficul și de a menține un nivel ridicat de control și securitate, mai ales în zone aglomerate unde este nevoie de un triaj al persoanelor atât la intrare, cât și la ieșire.

sistem ticketing, sisteme de parcare
ticketing, sistem ticketing

Domenii de aplicare:

Trimiteți-ne e-mail