Casă automată

Casa automată de plată reprezintă legătura directă între managementul parcării și clienții finali. Aceasta conferă întregului sistem de parcare o imagine distinctă. Designul, funcționalitatea și ergonomia unei case automate contribuie în mod decisiv la experiența satisfăcătoare a utilizatorilor. Casa automată oferită de KADRA îmbunătățește stemul de management al parcărilor. Este modernă și bine proiectată, cu un concept de operare centrat pe nevoile utilizatorilor, adaptându-se flexibil la cerințele sistemului de parcare.

Casele automate sunt pregătite pentru orice opțiune. Ele procesează bilete de parcare tradiționale cu coduri de bare sau benzi magnetice și carduri de abonați RFID, sau permit introducerea numărului de înmatriculare al mașinii prin intermediul ecranului tactil.

În același timp, casele automate acceptă monede, bancnote și carduri de credit și debit – fie prin plăți contactless, fie prin intermediul cititorului de cip. De asemenea, oferim și opțiunea de plată cu telefonul mobil. Reducerea implicării banilor fizici facilitează manipularea și face experiența utilizatorilor mai plăcută.

Siguranța caselor automate este o prioritate, iar acestea sunt extrem de bine protejate împotriva vandalismului și a efracțiilor. Casetele speciale securizate asigură protecția transportului de numerar, în timp ce sistemul contabil înregistrează toate tranzacțiile.

Casă automată – caracteristici

Designul îmbunătățit al carcaselor pentru casele automate din sistemele de parcare reprezintă o combinație perfectă între utilizarea optimă a spațiului și o rezistență ridicată la coroziune. Această optimizare a designului asigură că acestea se integrează armonios în mediul înconjurător și rămân în stare perfectă de funcționare chiar și în condiții dificile, oferind o durabilitate de lungă durată.

Un avantaj major al acestor case automate este ecranul LCD avansat, care garantează o vedere clară și ușor lizibilă a informațiilor pentru utilizatori, chiar și în condiții de iluminare slabă. Aceasta înseamnă că utilizatorii pot efectua cu ușurință tranzacții și pot obține informațiile necesare fără a se confrunta cu dificultăți de citire sau interpretare.

Pe lângă designul și ecranul îmbunătățit, o casă automată seste proiectată pentru a fi ușor accesibilă în timpul operațiilor de reparații și întreținere. Accesibilitatea facilitează intervențiile tehnice rapide și reduce timpul de inactivitate al sistemelor de parcare, asigurând astfel o funcționare continuă și fără probleme.

Condiții optime de securitate

Atunci când vine vorba de securitate, casele automate oferă condiții optime de protecție. Datele sunt stocate în mai multe copii pe banda magnetică pentru a asigura o lizibilitate excelentă și pentru a minimiza riscul de pierdere a informațiilor importante. Evaluarea blocurilor de date și corectarea erorilor sunt proceduri implementate pentru a garanta securitatea operațională și integritatea datelor.

Sistemele automatizate sunt proiectate pentru a detecta și respinge biletele sau cardurile frauduloase, falsificate sau cu date insuficiente, asigurând astfel că numai utilizatorii legitimi pot accesa facilitățile de parcare. În plus, în cazul în care utilizatorii nu își iau biletele, acestea sunt preluate și păstrate în siguranță pentru a evita confuzii sau probleme în sistem.

Pentru protecția maximă a datelor și a informațiilor esențiale, datele privind operațiunile sunt stocate cu ajutorul unui acumulator tampon, asigurând astfel protecție împotriva pierderilor în caz de pană de curent sau a altor incidente neprevăzute.