Casă de plată automată

Automatul de  tichete de parcare reprezintă legătura directă între managementul parcării și clienții finali. Aceasta conferă întregului sistem de parcare o imagine distinctă, iar designul, funcționalitatea și ergonomia casei automate contribuie decisiv la experiența satisfăcătoare a utilizatorilor. Casa de plată automată oferită de KADRA îmbunătățește sistemul de management al parcărilor, fiind modernă și bine proiectată, cu un concept de operare centrat pe nevoile utilizatorilor, adaptându-se flexibil la cerințele sistemului de parcare.

Casele automate sunt pregătite pentru orice opțiune, procesând bilete de parcare tradiționale cu coduri de bare sau benzi magnetice și carduri de abonați RFID, sau permit introducerea numărului de înmatriculare al mașinii prin intermediul ecranului tactil. 

În același timp, acestea acceptă monede, bancnote și carduri de credit și debit – fie prin plăți contactless sau prin intermediul cititorului de cip. Oferim și opțiunea de plată cu telefonul mobil, reducând implicarea banilor fizici și facilitând manipularea, ceea ce face experiența utilizatorilor mai plăcută.

Siguranța automatelor de tichete este o prioritate, fiind extrem de bine protejate împotriva vandalismului și a efracțiilor. Casetele speciale securizate asigură protecția transportului de numerar, iar sistemul contabil înregistrează toate tranzacțiile.

Casă automată – caracteristici

Caracteristicile îmbunătățite ale carcaselor pentru casele automate din sistemele de parcare reprezintă o combinație perfectă între utilizarea optimă a spațiului și rezistență ridicată la coroziune, asigurând integrarea armonioasă în mediul înconjurător și durabilitatea pe termen lung.

Avantajul major al acestor case automate constă în ecranul LCD avansat, garantând o vedere clară și ușor lizibilă a informațiilor, chiar și în condiții de iluminare slabă. Aceasta facilitează tranzacțiile și obținerea informațiilor necesare. 

Pe lângă designul și ecranul îmbunătățit, o casă automată este proiectată pentru a fi ușor accesibilă în timpul operațiilor de reparații și întreținere.Accesibilitatea facilitează intervențiile tehnice rapide și reduce timpul de inactivitate al sistemelor de parcare, asigurând astfel o funcționare continuă și fără probleme.

Condiții optime de securitate

Atunci când vine vorba de securitate, casele automate oferă condiții optime de protecție. Datele sunt stocate în mai multe copii pe banda magnetică pentru a asigura o lizibilitate excelentă și pentru a minimiza riscul de pierdere a informațiilor importante. Evaluarea blocurilor de date și corectarea erorilor sunt proceduri implementate pentru a garanta securitatea operațională și integritatea datelor.

Sistemele automatizate sunt proiectate pentru a detecta și respinge biletele sau cardurile frauduloase, falsificate sau cu date insuficiente, asigurând astfel că numai utilizatorii legitimi pot accesa facilitățile de parcare. În plus, în cazul în care utilizatorii nu își iau biletele, acestea sunt preluate și păstrate în siguranță pentru a evita confuzii sau probleme în sistem.

Pentru protecția maximă a datelor și a informațiilor esențiale, datele privind operațiunile sunt stocate cu ajutorul unui acumulator tampon, asigurând astfel protecție împotriva pierderilor în caz de pană de curent sau a altor incidente neprevăzute.