Makroplast la conferința organizată de PPTT în București

Makroplast va participa din nou la seria de conferințe ”Specialiștii ferestrelor, fațadelor și sticlei” organizată de Patronatul Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă (PPTT). De această dată, evenimentul va avea loc la București pe data de 23 noiembrie, la Hotel Novotel București City Center.

Speaker la eveniment va fi și Cătălin Pop, Product Manager în cadrul diviziei Makroplast ce va aborda o tema de actualitate pentru piata policarbonatului: materialele folosite la fațadele moderne, policarbonatul ca substitut al sticlei. Tot Cătălin Pop a fost reprezentantul Makroplast și la conferința organizată de PPTT la Cluj-Napoca, aducând în discuție aceeași temă a policarbonatului, alternativă modernă la fațadele din sticlă.

Divizia Aluterm Group, Makroplast prezintă din 2005 soluții pe piața policarbonatului, trapelor de fum (soluție la incendiu) și accesoriilor pentru acestea.

Alături de Makroplast, prezentă va fi și divizia Siatec prin Octavian Fanea, Director Executiv și speaker, aducând în discuție tema Soluțiilor de evacuare în caz de urgență și protecție la incendii cu uși și ferestre acționate automat. Subiect de actualitate privind legea ce a intrat în vigoare la 1 octombrie prin care autorizațiile de securitate la incendiu au devenit obligatorii.

În cadrul conferințelor ”Specialiștii ferestrelor, fațadelor și sticlei”, atât Makroplast, cât și Siatec au fost prezente la evenimentul din Cluj-Napoca ce a avut loc pe data de 12 octombrie. Fotografii de la conferință din Cluj-Napoca în galeria ce urmează:

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *