Automatizări KADRA la Aeroportul Internațional Bacău

Aeroportul ”George Enescu” Bacău înseamnă, pe lângă o investiție de 57 de milioane de lei, un spațiu modernizat și adaptat nevoilor actuale, prin soluții care acoperă atât aria siguranței, cât și cea a facilităților.

La acest proiect a contribuit și KADRA, specializată în automatizări prin soluții pentru căile de acces și nu numai: uși automate, uși rezistente la foc, cu finisaj HPL sau metalice, motoare pentru ferestre Quasar și motoare pentru aport aer Simon RWA.

Peste 300 de soluții au fost oferite de KADRA pentru Aeroportul Internațional ”George Enescu” Bacău. O parte dintre acestea sunt soluții în caz de urgență, care să faciliteze siguranța în clădire și care sunt în conformitate cu autorizația de securitate la incendiu, obligatorie de la 1 octombrie.

Automatizări KADRA la Aeroportul Internațional Bacău – uși rezistente la foc, motoare pentru ferestre, motoare pentru aport aer, trape de fum sunt soluțiile KADRA în caz de incendiu instalate în cadrul acestui proiect. Au fost montate 16 trape de fum pe acoperișul aeroportului, două trape pe garajul din incintă și două pe hală, pentru a oferi o protecție la incendiu în fiecare corp al Aeroportului Internațional Bacău.

usi automate, usi culisante
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *