Siatec la conferința organizată de PPTT în București

Pe data de 23 noiembrie va avea loc conferința „Specialiştii ferestrelor, faţadelor şi sticlei” la care va participa și Siatec, divizie Aluterm Group. Evenimentul este organizat de Patronatul Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă și prezintă o serie de conferințe începută pe 12 octombrie la Cluj-Napoca.

Reprezentantul Siatec la eveniment este Octavian Fanea, Director Executiv, ce va discuta despre soluții de evacuare în caz de urgență și protecție la incendii cu uși și ferestre acționate automat. O temă de actualitate privind legea intrată în vigoare de la 1 octombrie, prin care autorizațiile de securitate la incendiu au devenit obligatorii.

Prezentă la eveniment va fi și divizia Makroplast, prin Brand Managerul Cătălin Pop ce va dezbate tema fațadelor moderne, economice și cum poate fi policarbonatul compact cea mai bună alternativă la fațada din sticlă.

Conferința va avea loc la Hotel Novotel București City Center, Sala Paris. Conferinţa este sprijinită de firme de prestigiu din acest domeniu, iar temele prezentate se adresează în mod deosebit producătorilor de tâmplărie şi vitraje izolante, arhitecţilor, proiectanţilor, serviciilor specializate din cadrul autorităţilor locale privind arhitectura şi urbanismul localităţilor şi construcţiilor.

Atât Siatec, cât și Makroplast au participat, la conferința ”Specialiştii ferestrelor, faţadelor şi sticlei” din Cluj-Napoca, unde au adus în lumină teme pe care le vor prezenta și în cadrul evenimentului din București. Câteva fotografii de la evenimentul din Cluj-Napoca în galeria de mai jos:

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *