KADRA pe coperta Ziarului Financiar

Lansarea KADRA a avut un impact major în piață, fiind în atenția presei centrale și de business, interesată să prezinte relansarea identității unui business românesc cu tradiție de 27 de ani, în sistemele de management al accesului automat.

KADRA pe coperta Ziarului Financiar finala

Știrea despre lansarea noului model de business și a noii identități vizuale a companiei KADRA a apărut atât pe coperta Ziarului Financiar, cât și în mai multe articole de pe site-ul ziarului.

Mulțumim Ziarului Financiar pentru interesul în susținerea antreprenorii locali și pentru prezentarea poveștii de succes a companiei noastre, începută acum mai bine de 27 de ani și care, astăzi, se reinventează, prin faptul ca noi, KADRA, ne profesionalizăm afacerea în cele mai mici amănunte și evoluăm într-un nou model de business, cu o nouă identitate vizuală.

“Din acest an, vom integra toate diviziile de activitate într-un singur proces de business, care va funcționa sinergic, oferind clienților soluții integrate de consultanță, proiectare și execuție, în ceea ce privește soluțiile automatizate de acces în clădiri, spații publice sau rezidențiale” a declarat, pentru Ziarul Financiar, Andreea Strugaru, Co-owner KADRA.

Articolele din Ziarul Financiar despre lansarea noii identități KADRA pot fi citite Aici și Aici.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *