Automatizare poarta batanta la o locuinta privata

Multi dintre noi ne dorim sa avem propria casa la curte, un spatiu numai al nostru unde ne putem relaxa linistit cu un ceai si o carte buna in gradina sau unde ne putem lasa copii sa se joace cu cainele fara a ne ingrijora de pericolele de pe strada.

Tocmai la acest lucru s-au gandit clientii nostri din judetul Dambovita cand au ales sa-si monteze o automatizare poarta batanta pentru casa lor de la Baldana.

Au cumparat o automatizare poarta batanta pentru a creste gradul de siguranta al caminului lor si pentru a se asigura ca nivelul lor de confort este ridicat.

Orice automatizare poarta batanta oferita de KADRA este menita pentru a ridica gradul de confort al clientului dar si de a-i asigura siguranta de care are nevoie.

Motorul folosit la o automatizare de poarta batanta are mai multe functii:

  • Lacat atunci cand poarta nu este actionata de telecomanda – Poarta este mereu blocata fara a fi nevoie de lacate inestetice, datorita blocarii motorului, aceasta nu poate fi miscata de catre persoane straine
  • Miscarea portii la o simpla apasare de buton – Pentru a porni poarta, o simpla a apasare pe buton este tot ceea ce aveti nevoie, motorul fiind actionat printr-o telecomanda radio de marimea unui breloc.

In cazul penelor de curent, exista variante de automatizare poarta batanta cu 24V, astfel acestea functioneaza in orice situatie.

Pentru mai multe informatii asupra gameri de automatizari porti batante puteti vizita pagina produsului apasand pe butonul de mai jos!