• Automatizari Porti Culisante

    O solutie pentru confortul meritat!

Automatizari Porti Culisante

Automatizari porti culisante


Pentru a instala automatizari la porti culisante deja instalate sau la porti culisante noi este necesar un spatiu lung unde poarta se poata glisa.

Instalarea de automatizari porti culisante este recomandata in cazul zonelor unde poarta are destul spatiu pentru rulaj, poarta este in panta sau aceasta nu se poata bata in interior sau in exterior datorita lipsei de spatiu, singura solutie fiind culisarea.

Primul lucru de luat in considerare in alegerea de automatizari porti este greutatea portii, apoi lungimea dar si design-ul si gradul de utilizare al acesteia. KADRA pune la dispozitie prin distribuitorul sau Came o selectie de 4 automatizari porti culisante menite sa ofera confortul si siguranta bine meritata.

Cu o carcasa rezistenta la umiditate, ploaie si frig, operatorul pentru automatizari porti culisante asigura o buna functionare chiar si in timpul sezoanelor ploioase sau iernilor cu temperaturi scazute pentru ca utilizatorul sa se bucure de confort si siguranta fara a cobori din masina, poarta deschizandu-se cu o simpla apasare de buton.

Automatizari porti culisante BY-3500T

By-3500T

Motor pentru automatizari porti

Automatizari porti culisante – BY-3500T

BY-3500T este un operator creat pentru automatizari porti culisante cu o lungime de canat de 23 de metri si maxim 3500 de kilograme.

Motorul BY-3500T este folosit preponderent pentru porti culisante automate din domeniul industrial fiind perfect pentru accesul in curtile uzinelor sau al halelor unde trebuie sa treaca utilaje masive.

Componentele sale electromecanice asigura functionarea sa chiar si in cele mai grele conditii.

Sigur, fiabil si usor de controlat din telecomanda motorul BY-3500T pentru automatizari porti culisante este solutia ideala cand ai nevoie de forta si siguranta.

Automatizari porti culisante BK Came

Bk

Motor pentru automatizari porti

Automatizari porti culisante – Bk

Bk este un operator creat pentru automatizari porti culisante cu o lungime de canat de maxim 23 de metri si greutati intre 800 si 2200 de kg

Motorul Bk este folosit preponderent pentru porti culisante utomate din domeniul industrial si cel comercial fiind fiabil si puternic, perfect pentru zone cu o zona de acces larga dar si cu tranzit ridicat.

Componentele sale electromecanice asigura functionarea sa chiar si in cele mai grele conditii.

Usor de controlat din telecomanda, rapid si extrem de puternic motorul Bk pentru porti culisante este solutia ideala cand ai nevoie de forta, precizie si siguranta.

Automatizari porti culisante BX Came

Bx

Motor pentru automatizari porti

Automatizari porti culisante – Bx

Folosit deseori in zonele rezidentiale, motorul Bx pentru porti culisante automate si-a demonstrat deseori fiabilitatea in zone cu tranzit intens.

Creat pentru automatizari porti culisante cu o lungime de canat de maxim 20 de metri si 800 de kg, acesta va putea fi folosit in majoritatea portilor.

Calitatea materialelor folosite dar si a pieselor din care e facut motorul pentru porti culisante automate garanteaza ca acesta isi va face treaba si in cele mai grele conditii.

Simplu si rapid, motorul poate fi controlat din telecomanda si poate functiona chiar si in cazul penelor de curent.

Automatizari porti culisante BX-243 Came

Bx-243

Motor pentru automatizari porti

Automatizari porti culisante – Bx-243

Pentru portile de dimensiuni reduse din fata casei sau a biroului este necesara folosirea motorului Bx-243.

Acesta a fost conceput pentru porti cu dimensiuni de canat de maxim 8.5 m si greutate de maxim 300 de kilograme.

Calitatea materialelor folosite dar si a pieselor din care e facut motorul pentru automatizari porti culisante garanteaza ca acesta isi va face treaba si in cele mai grele conditii.

Simplu si rapid, motorul poate fi controlat din telecomanda si poate functiona chiar si in cazul penelor de curent.

De asemenea, utilizatorul primeste si o cheie speciala care deblocheaza motorul si permite utilizarea manuala a portii culisante.

Contact