Bariere automate si Usi automate montante la Turn BRD Cluj Napoca

BRD – Groupe Societe Generale este una dintre cele mai de succes banci romanesti. Aceasta a fost finantata in 1923 si a fost achizitionata in proportie de 51% de Groupe Societe Generale in 1998. In prezent este detinuta in proportie de 58,32% de Grupul france Societe Generale.

In anul 2013 a fost a doua banca din Romania, dupa BCR, in ceea ce priveste activele ( aproximativ 47,49 de miliarde de lei) si ocupa locul 1 in topul creditelor sindicalizate. In luna martie a anului 2010, BRD avea peste 2.5 milioane de clienti.

In 2012, BRD a ajuns in primul loc in piata de factoring cu o cota de piata de 35%.

Datorita cresterii sala continue, banca deschide noi sucursale anual. Una dintre aceste sucursale a fost si sucursala Turn BRD Cluj Napoca.

Pentru acesta sucursala, BRD Cluj Napoca a achizitionat bariere menite sa fluidizeze traficul rutier dar si de a controla accesul in parcare si a mentine controlul asupra acesteia. De asemenea, Turn BRD Cluj Napoca a achizitionat si o gama de 4 usi automate menite sa faciliteze accesul persoanelor in cladire.

Barierele oferite de KADRA sunt valabile la dimensiuni de pana la 12 m lungime si pot functiona cu panouri solare sau cu sistem de 24 V anti pene de curent. De asemenea, toate barierele vin echipate cu fotocelule si senzori pentru a garanta siguranta pietonilor care trec pe langa bariere si a evita accidentele.

Usile automate furnizate de KADRA au de asemenea o gama extrem de variata: usi culisante, usi batante, usi rotative, usi industriale, etc.

Pentru mai multe detalii despre barierele si usile din gama KADRA puteti verifica pagina produselor apasand pe butoanele de mai jos!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *