Bariere automate și Uși automate montante la Turn BRD Cluj Napoca

BRD – Groupe Societe Generale este una dintre cele mai de succes bănci românești. Această a fost finanțată în 1923 și a fost achiziționată în proporție de 51% de Groupe Societe Generale în 1998. În prezent este deținută în proporție de 58,32% de Grupul france Societe Generale.

În anul 2013 a fost a doua banca din România, după BCR, în ceea ce privește activele ( aproximativ 47,49 de miliarde de lei) și ocupă locul 1 în topul creditelor sindicalizate. În luna martie a anului 2010, BRD avea peste 2.5 milioane de clienți.

În 2012, BRD a ajuns în primul loc în piața de factoring cu o cotă de piață de 35%.

Datorită creșterii sale continue, banca deschide noi sucursale anual. Una dintre aceste sucursale a fost și sucursala Turn BRD Cluj Napoca.

Pentru această sucursală, BRD Cluj Napoca a achiziționat bariere menite să fluidizeze traficul rutier dar și de a controla accesul în parcare și a menține controlul asupra acesteia. De asemenea, Turn BRD Cluj Napoca a achiziționat și o gamă de patru uși automate menite să faciliteze accesul persoanelor în clădire.

Barierele oferite de KADRA sunt valabile la dimensiuni de până la 12 m lungime și pot funcționa cu panouri solare sau cu sistem de 24 V anti pene de curent. De asemenea, toate barierele vin echipate cu fotocelule și senzori pentru a garanta siguranța pietonilor care trec pe lângă bariere și a evita accidentele.

Ușile automate furnizate de KADRA au de asemenea o gama extrem de variată: uși culisante, uși batante, uși rotative, uși industriale, etc.