Bariere automate si Usi automate montante la Turn BRD Cluj Napoca

BRD – Groupe Societe Generale este una dintre cele mai de succes banci romanesti. Aceasta a fost finantata in 1923 si a fost achizitionata in proportie de 51% de Groupe Societe Generale in 1998. In prezent este detinuta in proportie de 58,32% de Grupul france Societe Generale.

In anul 2013 a fost a doua banca din Romania, dupa BCR, in ceea ce priveste activele ( aproximativ 47,49 de miliarde de lei) si ocupa locul 1 in topul creditelor sindicalizate. In luna martie a anului 2010, BRD avea peste 2.5 milioane de clienti.

In 2012, BRD a ajuns in primul loc in piata de factoring cu o cota de piata de 35%.

Datorita cresterii sala continue, banca deschide noi sucursale anual. Una dintre aceste sucursale a fost si sucursala Turn BRD Cluj Napoca.

Pentru acesta sucursala, BRD Cluj Napoca a achizitionat bariere menite sa fluidizeze traficul rutier dar si de a controla accesul in parcare si a mentine controlul asupra acesteia. De asemenea, Turn BRD Cluj Napoca a achizitionat si o gama de 4 usi automate menite sa faciliteze accesul persoanelor in cladire.

Barierele oferite de KADRA sunt valabile la dimensiuni de pana la 12 m lungime si pot functiona cu panouri solare sau cu sistem de 24 V anti pene de curent. De asemenea, toate barierele vin echipate cu fotocelule si senzori pentru a garanta siguranta pietonilor care trec pe langa bariere si a evita accidentele.

Usile automate furnizate de KADRA au de asemenea o gama extrem de variata: usi culisante, usi batante, usi rotative, usi industriale, etc.

Pentru mai multe detalii despre barierele si usile din gama KADRA puteti verifica pagina produselor apasand pe butoanele de mai jos!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *