Usi Culisante Automate montate la Aeroportul International Iasi

Aeroportul International Iasi, a fost infintat in anul 1905 sub denumirea de Aerodromul Iasi. Iar in anul 1926 a devenit Aeroport Comercial odata cu inaugurarea curesti Bucuresti-Galati-Iasi si Chisinau.

In Anul 1969 aeroportul a fost modernizat cu o pista de beton lunga de 1800 m si un terminal pentrul pasageri. O a doua modernizare a avult loc in anul 2001 cand capacitatea de procesara a pasagerilor a ajus la 150 de pasageri pe ora pentru inter si 100 pentru exter.

In 2012, pentru a creste capacitatea de procesare a pasagerilor a fost inaugurat un nou terminal cu o suprafata de 1210 mp, acesta fiind destinat curselor interne.

Aeroportul international Iasi are o pista de decolare-aterizare din asfalt lunga de 2400 de metri si o latime de 45 de metri. Acesta este prevazuta cu acostamente de 7,5 metri, 2 cai rulare de 280 metri lungi, 23 metri latime respective 1000 lungime pentru a doua precum si o platforma cu 7 locuri de parcare.

Pentru a facilita accesul controlat al clientilor sai, Aeroportul international Iasi a achizitionat de la KADRA o gama de usi culisante automate.

Gama de automatizari usi culisante oferita de KADRA pentru Aeroportul International Iasi este menita sa asigure un flux constant de oameni controlat si rapid. Acestea au fost create special pentru a se integra cu fata din sticla a aeroportului si a permite o trecere rapida a oamenilor.

Pentru mai multe informatii despre gama de automatizari usi culisante oferita de KADRA puteti vizita pagina dedicata a produsului apasand pe butonul de mai jos!