Cum se poate face iluminare naturală

într-un service auto cu uși secționale KADRA?

6 uși secționale KADRA au fost instalate de curând la hala de service auto a Transeuro.

Transeuro este unul dintre cei mai mari producători de preparate din carne și produse de panificație, din România. Compania are sediul în Alba-Iulia și deține 35 de magazine de prezentare și desfacere în toată țara, precum și un parc auto care depășește 80 de autoutilitare.

Având o flotă de camioane și van-uri frigorifice proprii considerabilă, clientul a urmărit echiparea halei de service cu uși robuste și rapide, cu un aspect pronunțat. Pe lângă accesul automat facil în hală, clientul a dorit o soluție care să permită aportul de lumină naturală în interiorul clădirii. Fiind vorba de o hală cu o suprafață foarte mare, soluția de acces automat trebuia, de asemenea, să asigure confort în exploatare prin transparența celor două panouri vitrate, poziționate la nivelul privirii.

Transeuro a ales ușile secționale propuse de inginerii KADRA, care se disting prin faptul că se deschid vertical și oferă, astfel, un spațiu de maneveră mult mai mare în preajma lor, salvând, astfel, energie și timp.

Cele 6 uși secționale montate de inginerii KADRA la Transeuro, Alba-Iulia, sunt produse de furnizorul nostru Alpha Deuren Olanda, unul dintre cei mai mari producători din Europa.

Design-ul și producția ușilor industriale KADRA se face în conformitate cu cerințele și nevoile clientului, astfel că se remarcă prin calitate și individualitate până în cel mai mic detaliu.

Citiți mai multe informații despre gama de Uși Secționale KADRA!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *