Uși rotative KADRA – soluția aleasă de Renault

blank

Uși Rotative KADRA montate de inginerii KADRA pentru Renault Bucharest Connected!

KADRA a finalizat recent montarea a nu mai puțin de 3 uși rotative Record și a unei Uși automată Telescopice Record DUO, în 4 canaturi, pentru sediul Renault din București.

Traficul intens – una dintre problemele rezolvate, cu Uși Rotative, la clădirile de birouri!

Renault a optat pentru ușile automate KADRA, datorită calității acestor produse, care se remarcă atât prin design, cât și prin tehnologia modernă, cu cicluri de rotație adecvate spațiile de acces cu trafic intens – așa cum este o clădire de birouri precum cea a Renault. Suprafața Renault Bucharest Connected este de 47.000 m², iar clădirile sunt încadrate în clasa A și corespund celor mai înalte standarde de eficiență energetică.

Ușile rotative din portofoliul KADRA reprezintă soluția potrivită pentru clădirile de birouri și datorită faptului că sunt silențioase în funcționare, sunt optimizate cu ușurință în utilizare, putând fi, totdată, foarte ușor de întreținut.

Furnizorul de uși rotative al KADRA a fabricat ușile automate pentru Parlamentul European

Ușile rotative din portofoliul KADRA sunt “Made in Germany”, fiind produse de către Record –Blasi, companie cu o tradiție de peste 50 de ani în fabricarea de uși automate.

Printre cele mai reprezentative proiecte ale furnizorului nostru, se numără ușile automate securizate, care permit accesul în clădirea Parlamentului din Berlin, a Parlamentului European de la Strasbourg și a celui din Londra.

Inginerii KADRA au montat pentru clădirea Renault, de asemenea, o ușă automată telescopică, în 4 canaturi, care se distinge prin fiabilitate și calitate, fiind, deopotrivă, un model special recomandat pentru zonele cu trafic intens.

Inginerii KADRA au recomandat, pentru clădirea Renault, montarea acestei uși automate telescopice în 4 canaturi și datorită faptului că acest model de ușă automată ocupă cu aproximativ 30% mai puțin spațiu decât ușa glisantă tradițională, datorită canaturilor mai înguste și care pot acoperi deschideri cu lățimi mari, de până la 4000 mm.

Pentru mai multe detalii despre portofoliul nostru de uși rotative, intrați în secțiunea de Produse!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *