Usi industriale sectionale

7 usi sectionale la Coramet Cluj Napoca

Coramet a fost infintat in 1991 de un tanar antreprenor din dorinta de a-si deschide propria afacere. Astfel, acesta a inceput sa comercializeze en-gros si en-detail o gama variata de tenculieli decorative, vopsele, emailuri, lacuri, accesorii vopsitorie, etc.

In prezent, tanarul antreprenor a resuit sa ridice firma sa la impresionantul numar de 37 de magazine si 5 depozite pe care le manageriaza impreuna cu cei 2 copii ai sai.

Personalul Coramet este specializat pe sectorul de finisaje si isi cunosc foarte bine portfoliul format din peste 3000 de articole pe care le ofera.

Odata cu crestea continua a firmei, noi locatii au fost construite pentru a atinge un public cat mai mare, astfel a fost construit si Coramet Cluj Napoca, locatie unde KADRA a furnizat 7 usi industriale sectionale vitrate cu usa pietonala incorporata.

In cadrul Coramet Cluj Napoca au fost montate 7 usi industriale sectionale cu usa pietonala incorporata. Aceste usi se ridica paralel cu tavanul si permit libera trecere a utilajelor masive. Solutiile montat de KADRA sunt fiabile si ajuta la fluidizarea traficului in cladiri industriale.

De asemenea, datorita usi pietonale integrate, in momentele in care calea de acces nu este folosita de vehicule, angajatii pot circula rapid prin aceasta fara sa o ridice si sa consume curent sau sa uzeze fara rost sistemul de ridicare al usii.

Gama de usi industriale oferita de KADRA se remarca prin capacitatea de a raspunde oricarei cerinte tehnice. Usile industriale KADRA se diferentiaza prin capacitatea de a oferi un flux tehnologic ridicat, o izolare termica si fonica foarte bune.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despra solutiile de automatizare a cailor de acces reprezentate de gama noastra de usi industriale puteti accesa pagina dedicata a produsului apasand pe butonul de mai jos.