Bariere Automate si o usa automate furnizate la Hotel Univers T din Cluj Napoca

Rafinat si elegant, Hotel Univers T isi uimeste clientii cu servicii la standarde inalte.

Aflat in apropierea Centrului Comercial Iulius Mall si a lacurilor din cartierul Gherogheni, Hotelul Univers T dispune de suport logistic si facilitati de organizare si coordonare oferind servici complete de organizare evenimente corporate sau private.

Hotel Univers T dispune de 58 de camere, suite si apartamente, un salon restaurant cu o capacitate de 220 de locuri, 2 saloane mici cu capacitate de 20 respectiv 15 locuri, 2 terase cu 75 de locuri fiecare, terenuri de tenis si o vedere incantatoare catre lac.

Hotel Univers T dispune de asemenea de 4 sali de conferinte si de 64 de locuri de parcare disponibile protejate printr-un sistem de parcare automate cu bariere furnizate de KADRA.

De asemenea, intrarea in Hotel Univers T se face printr-o usa automata furnizata de KADRA.

Usile automate furnizate de KADRA se potrivesc oricarui proiect arhitectural datorita design-ului placut si a facilitatilor lor:

  • Rapide
  • Silentioase
  • Calitate exceptionala

Hotel Univers T a ales KADRA datorita experientei noastre de peste 20 de ani in domeniu si a calitatii produselor noastre.

De asemenea, parcarea hotelului este pazita bariere automate furnizate de KADRA. Acestea au rolul de creste siguranta parcarii dar si de a fluidiza traficul si de a ajuta la mentinerea unei parcari aerisite.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre barierele automate sau gama de automatizari de usi furnizata de KADRA puteti accesa pagina dedicata a produselor apasand pe unul dintre butoanele de mai jos!