Soluții Siatec la conferința Specialiştii ferestrelor, faţadelor şi sticlei

Siatec, divizie Aluterm Group a participat pe data de 12 octombrie la conferinţa organizată de Patronatul Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă (PPTT) sub denumirea de “Specialiştii ferestrelor, faţadelor şi sticlei”. Conferinţa a avut loc la Cluj-Napoca şi a găzduit invitaţi precum producători de tâmplărie şi vitraje izolante, arhitecţi, proiectanţi, angajaţi ai serviciilor specializate din cadrul autorităţilor locale privind arhitectura şi urbanismul localităţilor şi construcţiilor.
Octavian Fanea, Director Executiv Aluterm Group este cel care a susținut o prezentare din partea Siatec, divizie specializată în intrări automate, tema discursului fiind” Soluții de evacuare în caz de urgență și protecție la incendii cu uși și ferestre acționate automat”
Siatec oferă soluțiile în caz de urgență conform normativelor în vigoare pentru a asigura protecția în clădire. Și, pentru că este o divizie specializată în intrări automate, știe cât de importante sunt ușile de acces și nu numai. Reprezintă cartea de vizită a unei clădiri, punctul central al acesteia și își pune amprenta asupra întregii construcții. De ce carte de vizită? Pentru că intră în contact cu fiecare persoană din clădire și pentru că este prima impresie în legătură cu nivelul de siguranță al clădirii. Mai mult decât atât, ușa de acces trebuie să permită trecerea în orice fel de situații. Orice uşă automată Siatec poate fi folosită ca o cale alternativă de evacuare în caz de urgenţă.

Ferestrele au și ele un rol esențial din punct de vedere al protecției la incendii. Soluția optimă este automatizarea acestora. Deschiderea automată atât a uşilor, cât şi a ferestrelor în caz de urgenţă are dublu rol: evacuarea fumului şi a gazelor fierbinţi din clădire și aport de aer proaspăt. Automatizarea ferestrelor oferă, în plus, posibilitatea de ventilaţie şi control climatic.
Siguranța este cuvântul cheie pentru Siatec, divizie Aluterm care oferă soluții de evacuare în caz de urgență și protecție la incendii cu uși și ferestre acționate automat.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *