Sisteme de policarbonat la conferinta Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei

Makroplast, firma specializata in sisteme de policarbonat si trape de fum, va fi prezenta la conferinta “Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei”, organizata de PPTT (Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta).

Conferinta, prin temele sale se adreseaza in principal producatorilor de tamplarie si vitraje izolante, arhitectilor, proiectantilor, serviciilor specializate din cadrul autoritatilor locale privind arhitectura si urbanismul localitatilor si constructiilor. Sunt prezentate solutii optime si inovatoare, care aduc cu sine modernizarea in industrie.

La conferinta va fi prezent managerul de produse Makroplast, Catalin Pop, care va vorbi despre Sisteme modulare din policarbonat, alternativa modernă și economică la fațadele din sticlă. 

Incubox, policarbonat modular

De ce sistemele modulare din policarbonat?

Ele sunt materialele viitorului

Montajul este mult mai rapid prin greutatea substantial redusa fata de sticla, iar forma placilor de policarbonat este conceputa in asa fel incat sa se obtina un finisaj rezistent la intemperii (conditii meteo nefavorabile, daunatoare etc.)

Placile de policarbonat permit trecerea luminii si creeaza un mediu placut de lucru, insa sunt rezistente la razele UV prin coextrudare ( acest lucru duce la o durata de viata mai mare a acestora). Una din proprietatile de baza este izolarea termica superioara regasita la toate sistemele de policarbonat modular intr-o paleta larga de culori si cu intensitati diferite, unde designul  poate varia in functie de nevoi: de la culori pana la grosimea placilor de policarbonat.

Inovatia inseamna costuri reduse, optimizare, un montaj eficient si rapid, dar si personalizarea produselor in functie de cerinte si nevoi.

KADRA a oferit solutii pentru proiecte precum:

  • Cladirea Incubox, o cladire altfel, cu o fatada care completeaza designul modern, proiectata de Biroul de Arhitectura – Andreescu & Gaivoronschi
  • Fabrica RUD Florian Rieger din Sibiu- fatada din policarbonat modular
  • The Office Cluj Napoca- tavan din policarbonat modular
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *