Radiocomenzi

Solutii produse in Italia de liderul mondial de piata CAME

Radiocomenzi

Radiocomenzi CAME – canale si utilizatori multipli

Design, elemente ergonomice, tehnologie si versatilitate elementare. Solutii diferite pentru utilizare rezidentiala si in complexe de apartamente.

Radiocomenzi  433.92 MHz

Atomo

Rolling Code este o tehnologie ce previne duplicarea semnalelor radio, deoarece semnalul emis de transmitator nu este repetabil, ceea ce sporeste securitatea. Functia de automemorare a transmitatorului si a repetorului de impulsuri. 4,294,967,896 de combinatii posibile. Disponibil cu 1 sau 2 canale.

Tam

Functie cu utilizatori multipli, ideal pentru utilizarea in complexe de apartamente. Automemorare transmitator-transmitator. Disponibil cu 2 sau 8 canale.

Top EV

Transmitator cu utilizatori multipli si 4096 combinatii posibile pentru o securitate sporita impotriva incercarilor de clonare. Functie de automemorare pentru o memorare facila a codului de la un transmitator la altul. Disponibil cu 2 sau 4 canale.
Vizionati etapele de memorare a codului.

Twin

Functie cu utilizatori multipli, ideal pentru utilizarea in complexe de apartamente. Tehnologie Key Code, parola nu permite duplicarea altor transmitatori fara autorizatie. 4,294,967,896 de combinatii posibile. Disponibil cu 2 sau 4 canale si cu caracteristica de repetor de impulsuri.

Radiocomenzi  868.35 MHz

Top

Transmitator ideal pentru utilizatori multipli, cu caracteristica de automemorare si repetor de impulsuri. 4096 de combinatii posibile. Disponibil cu 2 sau 4 canale.

Caracteristici

CODURI PENTRU UTILIZATORI MULTIPLI

Aceasta caracteristica a transmitatorului este pentru emiterea de coduri diferite pentru fiecare keyon al transmitatorului in sine. Scopul este de a obtine controlul sistemelor independente care se afla in acelasi interval de functionare. (De exemplu: poarta comuna utilizata de toti chiriasii si usa de garaj privata
pentru fiecare chirias).

AUTO-INVATARE A CODULUI DE LA TRANSMITATOR LA TRANSMITATOR

Aceasta caracteristica va permite sa creati un transmitator duplicat, copiind codul pe un alt dispozitiv identic.

AUTO-INVATARE A CODULUI DE LA TRANSMITATOR LA RECEPTOR

Aceasta functie permite receptorului dedicat sa memoreze codul atribuit emitatorului.

CERTIFICAREA SISTEMULUI RADIO

Toate sistemele de radiofrecventa KADRA sunt certificate pentru utilizare in tari europene si non-europene.

Radiocomenzi Atomo
Radiocomenzi Tam 2
Accesorii porti
Accesorii porti
Radiocomanda Twin
Accesorii porti

Solicita oferta KADRA