Radiocomenzi

Radiocomenzi

Solutii produse in Italia de liderul mondial de piata CAME

Radiocomenzi CAME – canale si utilizatori multipli

Design, elemente ergonomice, tehnologie si versatilitate elementare. Solutii diferite pentru utilizare rezidentiala si in complexe de apartamente.

Radiocomenzi  433.92 MHz

Radiocomenzi Atomo

Rolling Code este o tehnologie ce previne duplicarea semnalelor radio, deoarece semnalul emis de transmitator nu este repetabil, ceea ce sporeste securitatea. Functia de automemorare a transmitatorului si a repetorului de impulsuri. 4,294,967,896 de combinatii posibile. Disponibil cu 1 sau 2 canale.

Radiocomenzi Tam

Functie cu utilizatori multipli, ideal pentru utilizarea in complexe de apartamente. Automemorare transmitator-transmitator. Disponibil cu 2 sau 8 canale.

Radiocomenzi Top EV

Transmitator cu utilizatori multipli si 4096 combinatii posibile pentru o securitate sporita impotriva incercarilor de clonare. Functie de automemorare pentru o memorare facila a codului de la un transmitator la altul. Disponibil cu 2 sau 4 canale.
Vizionati etapele de memorare a codului.

Radiocomenzi Twin

Functie cu utilizatori multipli, ideal pentru utilizarea in complexe de apartamente. Tehnologie Key Code, parola nu permite duplicarea altor transmitatori fara autorizatie. 4,294,967,896 de combinatii posibile. Disponibil cu 2 sau 4 canale si cu caracteristica de repetor de impulsuri.

Radiocomenzi  868.35 MHz

Radiocomenzi Top

Transmitator ideal pentru utilizatori multipli, cu caracteristica de automemorare si repetor de impulsuri. 4096 de combinatii posibile. Disponibil cu 2 sau 4 canale.

Accesorii porti
Accesorii porti
Accesorii porti
Accesorii porti
Accesorii porti
Accesorii porti

Solicita oferta KADRA