Accesorii Siguranta Porti

Solutii produse in Italia de liderul mondial de piata CAME

Accesorii Porti

Accesorii siguranta porti

O gama completa de accesorii pentru porti pentru completarea sistemului de automatizare, conform standardelor europene aplicabile: fotocelule cu sau fara cablu si margini sensibile.

Sincronizarea razei infrarosu 

Fotocelulele din seriile DeltaS si Dir au o tehnologie infrarosu sincronizata, ce face posibila aplicarea mai multor perechi de fotocelule in acelasi sistem, precum si in versiuni cu inaltime dubla si/sau apropiate, fara riscul de interferente si fara inversarea pozitiei transmitatorilor si receptorilor.

Fotocelula Delta 

Delta este o fotocelula cu infrarosu; Delta S este o fotocelula cu infrarosu sincronizata. Ambele au o raza de actiune de 20 m si sunt disponibile ca versiune externa sau integrata, impreuna cu carcasa.
Sunt disponibile si coloane din aluminiu pentru instalarea in doua sensuri.

Fotocelula Dir – Accesorii Siguranta Porti 

Dir este o fotocelula cu infrarosu sincronizata, cu o raza de actiune de la 10 la 20 la 30 m. Aplicatie externa simpla sau integrata. Coloana cu inaltime dubla disponibila in cazul instalarii in zone cu trafic de vehicule grele. Accesoriile includ carcasa speciala din aliaj de aluminiu, rezistent la socuri.

 Fotocelule fara fir – Accesorii Siguranta Porti 

Db este un dispozitiv de securitate wireless cu infrarosu; disponibil ca versiune cu una sau doua raze. Sistemul este in special adecvat pentru obtinerea unei acoperiri facile  a perimetrului si garantarea securitatii totale a sistemului. Alimentat cu baterii. Raza maxima de actiune 10 m.

Margini de securitate sensibile 

Df este u produs brevetat al Came, conform standardelor EN 12978 si EN 954-1. Acesta se utilizeaza la instalarea de porti si usi de garaj, cu o lungime maxima de instalare de 6 metri.

Sistem de protectie integrat pentru accesorii siguranta porti

In cazul dispozitivelor de inchidere pentru porti glisante (seria Bx si Bk), fotocelula Db permite includerea sistemului de securitate cu margini sensibile Df la segmentul mobil, fara a se interveni cu cablaje complexe.

Astfel, se asigura o siguranta totala din punct de vedere al deplasarii segmentilor, in special acolo unde se prevede un trafic frecvent al utilizatorilor.

Accesorii porti
Accesorii porti
Fotocelule fara fir, accesorii porti
Accesorii porti
Accesorii porti

Solicita oferta KADRA