Accesorii porti

Accesorii comanda

Solutii produse in Italia de liderul mondial de piata CAME

Accesorii comanda

Acestea optimizeaza nivelurile de securitate si completeaza sistemul de automatizare. Toate alternativele au fost proiectate si construite conform standardelor europene, pentru a respecta nevoile pietei si a va simplifica alegerea.

Cu instalare usoara, externe sau integrate, sau cu instalare practica pe coloane din aluminiu anodizat, cu suport imposibil de rupt.

Comutatoare selective cu cheie

Comutatoarele selective cu cheie din seria SET sunt realizate din aluminiu turnat sub presiune si se pot instala extern sau integrat; sunt rezistente la factorii meteorologici,  pot rezista la tentativele de efractie sau actele de vandalism. Disponibile cu cheie din plastic, magnetica sau repetor de impulsuri.

Senzorul repetorului de impulsuri

Seria SET are de asemenea un senzor independent al repetorului de impulsuri, care limiteaza accesul  la detinatorii unor repertoriu de impulsuri cu card, breloc si ecuson, pana la 250 de utilizatori.

Comutatoare selective digitale

Comutatoarele selective din seria DIGITAL sunt dispozitive pentru controlul local al dispozitivelor de inchidere, printr-un cod numeric personalizat. Realizate din otel inoxidabil si aluminiu, acestea sunt dotate cu un sistem de  securitate ce sporeste siguranta  si fiabilitatea. Disponibil si cu tehnologie radio 433.92 MHz pentru exterior, cu 4 coduri memorabile si parole pentru accesul la programare.

Senzor magnetic

Acest detector de vehicule cu un singur canal 24 V AC/DC utilizeaza o bobina electromagnnetica si se poate implementa la toate panourile de comanda pentru porti automate Came. Adecvat in special pentru aplicatii in medii care necesita controlul accesului si ajustarea tranzitului.

Principiul de operare a sensorului magnetic consta in masurarea modificarii in inductantei bobinei magnetice. Un vehicul ce trece peste bobina cauzeaza o scadere in inductanta relativa masurata de senzor. Aceasta detectie cauzeaza activarea unui releu conectat la dispozitivele externe.

accesorii comanda, accesorii porti, automatizari porti
Porti automate, accesoriu Came
Accesoriu porti automate
Accesorii portiaccesorii comanda CAME

Solicita oferta KADRA de la specialistii nostri