Automatizari usi garaj CAME Emega

Emega-CAME, usi garaj automate, automatizari usi garaj

Automatizari usi garaj CAME – concepute pentru toate tipurile de usi de garaj, solutiile pentru automatizari de usi garaj Came oferite de specialistii KADRA sunt perfecte pentru cladirile noi dar si pentru integrarea in cadrul constructiilor deja realizate.

Alegand solutia potrivita din punct de vedere al dimensiunilor si a functionalitatii, poti automatiza usa de garaj fara costuri aditionale sau schimbari structurale ale usii.

Totul devine simplu si rapid cand usa de garaj raspunde automat comenzilor tale asigurand un maxim de confort si siguranta.

Usi medii si mari

Emega a fost proiectat pentru automatizarea intensiva a usilor mari si medii, de pana la 14 m² . Ideal si pentru garajele cu tavane joase sau grinzi principale mici.

Adaptat nevoilor dvs.

Exista trei metode de instalare, in functie de tipul structurii si necesitati: instalare independenta, centrala sau laterala, sau dubla, laterala. Prezenta unei usi pietonale direct pe structura nu reprezinta o problema.

Beneficii automatizari usi graj CAME Emega

Pentru instalatori: Tehnologie testata EN pentru certificarea facila a sistemelor, conform standardelor europene.

Pentru utilizatori:  nu este necesara mentenanta periodica; functie de autodiagnoza pentru dispozitivele de securitate inainte de punerea in functiune a dispozitivului de inchidere.

Control total prin automatizari usi

  • Elementele electronice de 24 V permit reglarea vitezei de manevra si permit o apropiere lenta, silentioasa a canaturilor
  • Versiune integrata convenabila, practici, ce permite deschiderea manuala a usii superioare, in cazul unei pene de curent, chiar si din exterior, cu ajutorul manerului

Elemente electronice de 230 V

  • Dispozitiv de codare pentru detectarea obstacolelor si gestionarea incetinirii in timpul inchiderii, pentru o apropiere a usii sigura si silentioasa
  • Oprirea imediata a deplasarii usii prin radiocomanda

Sunt necesare doua motoare pentru automatizarea usilor de garaj foarte mari sau atunci cand exista usi pietonale.

Emega Aplicatii

Solicita oferta KADRA