Automatizari usi de garaj CAME v6000

automatizari usi de garaj

Utilizare maxima a spatiului, performanta excelenta a sistemului de automatizare, usurinta de utilizare si siguranta la standarde inalte. Concepute pentru toate tipurile de usi de garaj, solutiile pentru automatizari de usi de garaj Came oferite de specialistii KADRA sunt perfecte pentru cladirile noi dar si pentru integrarea in cadrul constructiilor deja realizate.

Uita de problemele unei usi de garaj grele cu miscari incete si blocate si de efortul depus pentru a utiliza o astfel de usa de garaj.

Solutie avansata pentru automatizari usi de garaj

Automatizarea V6000 este proiectata sa automatizeze toate tipurile de usi de garaj din zonele rezidentiale: usi superioare cu contragreutate, arc si sectionale.
Elementele electronice de  24 V DC ofera performante optime utilizatorului, avand o forta maxima de tractiune de 500 N.

Functional pentru orice fel de cerinta de usi de garaj

Design rafinat si elegant, fabricare cu materiale de prima clasa, precum policarbonat lustruit, tehnologie fiabila si tehnologie dovedita

Ghidajele diferite, cu lant si curea, permit dispozitivului de inchidere sa se adapteze la orice tip de usa si cerinta de instalare.

Avantaje – solutie automatizari usi de garaj CAME

  • Afisaj integrat pentru functii de afisare si inregistrare
  • Proiectare completa inovatoare. Carcasa integreaza panoul electronic si de comanda, precum si bateriile de urgenta pentru deschidere in caz de pana de curent (optional)
  • Lumina de veghe, pentru iluminarea incaperii si securizarea accesului, cu oprire automata
  • Adaptor al bratului, pentru facilitarea deplasarii usilor superioare cu contragreutate (optional)
  • Levier de transmisie pentru eliberarea manuala a dispozitivului de inchidere, care se poate conecta la manerul usii, pentru deschidere de la exterior (optional)

Elemente electronice de 24V

  • Securitate maxima, chiar si atunci cand motorul nu se misca: elementele electronice dezactiveaza orice comanda daca dispozitivul de securitate detecteaza un obstacol
  • Detectarea obstacolelor. Un circuit electronic special opreste sau inverseaza deplasarea in caz de impact accidental
  • Gata cu penele de curent, datorita bateriilor integrate (optional), pentru inchiderea si deschiderea garajului in orice situatie.

Solicita oferta KADRA