Automatizari usi de garaj CAME Ver

Reconfiguram frontiere urbane. Din 1993

Automatizari usi de garaj CAME

Concepute pentru toate tipurile de usi de garaj, solutiile pentru automatizari de usi de garaj oferite de specialistii KADRA sunt perfecte pentru cladirile noi dar si pentru integrarea in cadrul constructiilor deja realizate.

Alegand solutia potrivita din punct de vedere al dimensiunilor si a functionalitatii, poti automatiza usa de garaj fara costuri aditionale sau schimbari structurale ale usii.

Totul devine simplu si rapid cand usa de garaj raspunde automat comenzilor tale asigurand un maxim de confort si siguranta.

Solutie avansata pentru usi de garaj automate

Automatizarea V6000 este proiectata sa automatizeze toate tipurile de usi de garaj din zonele rezidentiale: usi superioare cu contragreutate, arc si sectionale.
Elementele electronice de  24 V DC ofera performante optime utilizatorului, avand o forta maxima de tractiune de 500 N.

Functional pentru orice fel de cerinta de usi de garaj

Design rafinat si elegant, fabricare cu materiale de prima clasa, precum policarbonat lustruit, tehnologie fiabila si tehnologie dovedita

Ghidajele diferite, cu lant si curea, permit dispozitivului de inchidere sa se adapteze la orice tip de usa si cerinta de instalare.

Avantaje – solutie automatizari usi de garaj CAME V6000

  • Afisaj integrat pentru functii de afisare si inregistrare
  • Proiectare completa inovatoare. Carcasa integreaza panoul electronic si de comanda, precum si bateriile de urgenta pentru deschidere in caz de pana de curent (optional)
  • Lumina de veghe, pentru iluminarea incaperii si securizarea accesului, cu oprire automata
  • Adaptor al bratului, pentru facilitarea deplasarii usilor superioare cu contragreutate (optional)
  • Levier de transmisie pentru eliberarea manuala a dispozitivului de inchidere, care se poate conecta la manerul usii, pentru deschidere de la exterior (optional)

Elemente electronice de 24V

  • Securitate maxima, chiar si atunci cand motorul nu se misca: elementele electronice dezactiveaza orice comanda daca dispozitivul de securitate detecteaza un obstacol
  • Detectarea obstacolelor. Un circuit electronic special opreste sau inverseaza deplasarea in caz de impact accidental
  • Gata cu penele de curent, datorita bateriilor integrate (optional), pentru inchiderea si deschiderea garajului in orice situatie.

Solicita oferta KADRA