Usi automate culisante la Sera Magnolia!

Una dintre cele mai mare si mai cunoscute firme de distributie florala, Magnolia a montat la Sera Magnolia usi culisante furnizate de KADRA.

Magnolia este unul dintre liderii de piata in domeniul floral avand atat florariile proprii, dar facand si vanzare angro pentru florariile mici. De asemenea, Magnolia a reusit prin parteneriatele sale strategice sa furnizeze servicii de livrare la domiciliu a florilor in peste 140 de tari.

Astfel, Magnolia iti ofera posibilitatea sa trimiti un buchet de flori rudelor din Canada sau sa pui un zambet pe buzele prietenei care invata peste hotare in Anglia.

Sera Magnolia a fost construita pentru a creste florile autohtone dar si pentru a stoca importurile.

Sera Magnolia Usi Culisante Automate

Sera Magnolia a ales usile culisante KADRA din nevoia de a gasi o solutie pentru caile de acces care sa permita un tranzit rapid dar care nu afecteaza temperatura si umiditatea din sera.

Usile culisante sunt create special pentru a ajuta la mentinerea mediului interior a cladirii datorita vitezei sale de actionare si a izolarii termice.

Pentru mai multe detalii despre gama de usi automate oferita de KADRA vizitati pagina produsului apasand pe butonul de mai jos!