Garnizoana Bucuresti

Este foarte bine cunoscut faptul ca in sectorul militar regulile, controlul si siguranta sunt toate la cele mai inalte standarde. Fiecare regula este respectata iar fiecare decizie este luata conform unor proceduri si reguli bine specificate.

La Garnizoana Bucuresti sta personalul militar care se ocupa de implementarea deciziilor si de respectarea regulamentului militar. Este si normal ca o astfel de locatie sa fie pazita si mentinuta sub control strict cu un sistem de acces aflat la cele mai inalte standarde de fiabilitate si siguranta.

Tocmai de accea la Garnizoana Bucuresti s-a instalat un sistem de control acces cu card format dintr-o poarta automata batanta cu 2 canaturi dar si 2 bariere automate.

Cele 2 bariere impreuna cu poarta batanta automata au un dublu rol de protectie. Astfel, persoanele care trec de poarta trebuie sa reuseasca sa treaca si de bariere si viceversa. Astfel, in cazul unor defectiuni gradul de siguranta ramane la standarde inalte.

Totusi, fiabilitatea si rapiditatea sistemului nu sunt afectatea de relationarea dintre cele 2 cai de acces. Ele functioneaza rapid si intr-un mod silentios, ba mai mult, datorita sistemului de 24V, acestea functioneaza si in cazul penelor de curent.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre portile batante automate sau despre barierele automate folosite la Garnizoana Bucuresti puteti accesa pagina produsului apasand pe unul dintre butoanele de mai jos!