Usi flexibile si perdele industriale la Fabrica Dourdin Romania!

Dourdin Romania a fost infiintata in anul 2002 de catre grupul Dourdin. Tot atunci a fost infiintata si prima fabrica din Dourdin Romania. A doua fabrica a fost construita in anul 2012.

Dourdin este o companie ce se specializeaza in accesoriile si subansamblele auto pe piata internationala. Acestia au inceput sa comercializeze servicii de printare in 1958 si au crescut stabil pana au ajuns sa fie unii dintre liderii de piata din domeniul accesoriilor auto.

Dourdin are centre de vanzare si fabrici in majoritatea tarilor din Europa precum Romania, Italia, Spania si cel mai recent, in 2014, Rusia!

Pentru a facilita manevrele de trafic si a garanta siguranta angajatilor si a utilajelor si pentru a creste viteza de tranzit, Dourdin Romania a achizitionat de la KADRA o serie de usi rapide industriale si perdele industriale.

Usile industriale oferite de KADRA se remarca prin capacitatea de a raspunde oricarei cerinte tehnice. Usile rapide si perdelele industriale KADRA se diferentiaza prin capacitatea de a oferi un flux tehnologic ridicat, o izolare termica si fonica foarte bune.

Inginerii KADRA au oferit solutii pentru peste 1500 de proiecte nationale, experienta acumulata in piata automatizarilor ii recomanda ca fiind un reper in acest sector.

Pentru mai multe detalii despre gama noastra de usi industriale, usi rapide sau perdele industriale puteti vizita pagina produselor apasand pe butonul de mai jos!