KADRA merge la DEVO 2019 cu un mesaj simplu: 

Clădirile inteligente încep cu accesul inteligent

Andreea Strugaru, KADRA

Anul acesta merg cu KADRA la DEVO pentru a transmite un mesaj simplu: clădirile moderne și inteligente încep de la accesul modern și inteligent. Deciziile privind ce parcare să fac, ce ușă să pun la intrare în clădire și ce sisteme de luminatoare de desfumare să pun în plafon trebuie să se facă încă din stadiul de proiect. A trecut vremea în care sistemele de acces erau considerate simple accesorii neimportante pentru o construcție. Azi, un smart building înseamnă în primul rând smart access, smart lightning, smart security.

Calitatea betonului contează însă o ușă automată inteligentă impresionează

Experiența de peste 27 de ani în soluții de acces automat ne-a demonstrat că realizarea unei clădiri este un proces complex, cu numeroase forțe implicate: dezvoltatori, arhitecți, constructori, consultanți, manageri de proiect, verificatori, furnizori și cu cerințe specific, de la documentație, la avizări și certificări. Or, toți acești specialiști trebuie să accepte acum un fapt simplu: experiența noastră reală, de zi cu zi cu spațiul în care locuim este extrem de mult influențată de libertatea și de confortul pe care le resimțim în acel spațiu. Betonul contează dar iluminarea naturală și inteligentă poate fi un deal-break pentru un client. Calitatea construcției este importantă însă o ușă de acces inteligentă este cea care îl influențează direct pe vizitator, de la primul moment.

Spațiul construit este spațiul gândit în jurul libertății de acces și a confortului

Spațiul construit face parte din viața noastră si ne-o influențează puternic. Acesta ar trebui modelat după nevoile și dorințele noastre, ale oamenilor. Fiecare dintre cei prezenți la DEVO – furnizori, dezvoltatori, arhitecți, constructori, manageri de proiect, consultanți, certificatori – cei care profesional suntem legați de sfera spațiului construit ar trebui să punem această idee pe primul loc.

Merg împreună cu KADRA la DEVO pentru ca vreau să susțin această viziune: a clădirii moderne gândite și proiectată în jurul ideii de libertate și, simultan, de securitate a accesului. Avem nevoie de clădiri gândite încă din stadiul de proiect cu sisteme de acces integrate, smart și confortabile.