Cum poți profita de toamnă împreună cu echipa ta?

Nu credem ca există o rețetă standard, dar împărtășim, astăzi, cu voi, modalitatea prin care am ales să profităm de ultimele raze de soare din această toamnă, ca si echipă pusă pe aventură! Culorile calde ale frunzelor de toamna, strugurii copți și soarele îmbietor ne-au făcut cu ochii și am facut striarea la o cursă de “biciclit” prin crama de la Turda 🙂

Ne-am trezit de dimineață si, ca o adevarată echipă, ne-am împărțit responsabilitățile în mod echitabil: colegul nostru Nelu s-a asigurat că bicicletele ajung la cursă nevătămate, Loni ne-a încălzit cu un ceai fierbinte cu rom și o glumă bună. Nu toate au mers ca pe roate: ne-am trezit, înainte de cursă, cu pană la bicicletă, însă, asemenea probleme n-au avut nicio șansă în fața nosatră, cu Radu și Iulian alături, care au scos la iveală abilitățile de lucru în echipă și am putut lua startul cu voie bună!

Victoria a avut gust bun!  Întreaga experiență a fost pentru noi o adevărată bucurie, petrecând timp de calitate dincolo de rapoarte, bugete, exceluri sau ore bune petrecute pe drumuri către clienți.

Ți-am stârnit interesul? Daca ideea noastra e o inspirație pentru tine și echipa ta, suntem încantați!