Soluții integrate de inginerie de acces KADRA

montate la Sonaca Aerospace Transilvania

Inovarea în ingineria căilor de acces reprezintă tehnologizarea spațiului în sensul sporirii confortului și sentimentului de siguranță al oamenilor. De mai bine de 27 de ani, obiectivul KADRA este oferirea soluțiilor integrate, în formulă optimă, astfel încât beneficiarul să primească din partea noastră consistență, fluență, customizare, inovație.

Compania noastră este specializată în furnizarea de soluții integrate pe trei linii de business: Acces Automat (uși, porți, ferestre), Sisteme de Management al Parcărilor și Trape de Fum, Luminatoare și Policarbonat.

Fiecare proiect KADRA beneficiază de aportul conjugat al unor expertize ce țin de: analiză proiect, customizare soluție, livrarea soluției agreate, montaj, service și mentenanță. Oferind servicii integrate, pe toată durata de viață a produsului, KADRA devine partenerul pe termen lung pentru clienții noștri și care le oferă un grad înalt de expertiză și inovație tehnologică.

Solutii acces automat Sonaca

Unul dintre cele mai importante proiecte de inginerie de acces KADRA îl reprezintă Sonaca Aerospace Transilvania. Această companie este o subsidiară a grupului belgian Sonaca SA, producător de sisteme destinate industriei aerospațiale. Fabrica deschisă în județul Cluj este specializată în producția de componente pentru avioanele Airbus.

usi industriale Sonaca Aerospace

În cadrul acestui proiect, inginerii KADRA au montat soluții complete de acces, de la barieră automată, turnicheți, la uși automate.

  •       Barieră pentru acces auto în parcare
  •       Turnichet Full-Height  pentru control acces angajați în fabrică
  •       Uși rapide vitrate, pentru a proteja interiorul de intemperii (spre exemplu, când bate vântul) și pentru a putea fi văzut de muncitori, cand se trece cu stivuitorul
  •       Uși rezistente la foc culisante, pentru protecție și izolare la foc
  •       Uși rezistente la foc batante, într-un canat sau două, cu multiple accesorii, cum ar fi: fereastre, bară anti-panică, amortizor pentru a asigura autoînchiderea, conform normelor de protecție la foc
  •       Uși metalice cu grile de ventilație
  •      Uși secționale industriale
  •       Uși batante Tormed pentru birouri și pentru toalete