Jumbo Bacău a ales motoare pentru trape de desfumare – KADRA!

RACK 24V – modelul de motoare pentru trape de desfumare montate la Jumbo Bacău!

Nu mai puțin de 18 motoare pentru trape de desfumare au fost montate recent de către inginerii KADRA la Centrul Comercial Jumbo, din Bacău!

Clientul a dorit să recondiționeze trapele vechi existente la Praktiker, astfel că montatorul a hotărât să dea jos sistemele pneumatice vechi și să le înlocuiască cu motoarele RACK 24V din portofoliul KADRA.

Motoare pentru trape de fum, trape desfumare

Motoarele de desfumare RACK sunt cu cremalieră și au o forță de împingere 650/1500 N și pot avea cursă de 180, 350, 550, 750 și 1000 mm.

Varianta motorului cu alimentare 24 Vdc se poate folosi la sistemele de desfumare agrementate conform normei europene EN 12101-2.

Totodată, MOTORUL RACK 24 Vdc este certificat de către Instituto Giordano (raport nr. 243341) și TÜV NUM: KH 00.1.2.

Motoarele pentru trapele de desfumare au fost montate de către unul dintre partenerii KADRA, compania Dasitrade din Bacău, impreună cu care am realizat, în cei peste zece ani de colaborare, numeroase proiecte de referință, printre care se numără sediul Interbrands din Bacău, magazinele Lidl din Piatra-Neamț, respectiv din Iași, dar și Aeroportul Internațional “George Enescu”, Bacău.

Motoarele RACK din portofoliul KADRA pot avea două sau mai multe puncte de închidere, care sunt obținute prin sincronizarea a două sau mai multe acționări, cât și prin adăugarea unui alt punct de închidere mecanic, atașat motorului principal.

Acest tip de acționare este potrivit pentru o gamă largă de deschideri, precum:

        Ferestre

        Batante

        Trape de fum

        Ferestre culisante

Datorită forțelor de împingere, cu ajutorul motoarelor RACK, putem acționa ferestre și trape de dimensiuni foarte mari.

Consultați un inginer KADRA pentru mai multe informații!