KADRA deschide ușile pentru și mai multe cumpărături la Electroputere Parc din Craiova

electroputere mall credit craiova forum

Soluțiile de acces KADRA le oferă craiovenilor o experiență de cumpărături și mai plăcută în cadrul Centrului Comercial Electroputere Parc din Craiova care s-a extins cu încă 22.000 metri pătrați la finalul anului trecut.

Uși glisante cu sistem de break out total pentru siguranță și confort

Specialiștii KADRA au venit cu soluția optimă pentru un acces facil și sigur în noua aripă a centrului comercial care primește un flux important de clienți în fiecare zi.

Este vorba despre uși glisante prevăzute cu sistem break out total, care permite crearea de spații largi de acces în caz de urgență. Pentru ușile glisante sistemul break out permite pivotarea la 90° a segmentelor de usi și a panourilor laterale, indiferent de poziția ușii. Evident, această caracteristică se adaugă mișcării normale, liniare de deschidere.

Această soluție a eliminat necesitatea de a proiecta și de a instala uși batante cu mânere antipanică de evacuare, nefiind necesară modificarea fațadei și eficientizând costurile. În plus, toată lucrarea este în conformitate cu reglementările Inspectoratului General pentru Situații de Urgență privind evacuarea în caz de pericol.

Dincolo de siguranță, aceste uși automate au avantajul că măresc golul de trecere permițând introducerea în clădire de produse voluminoase atunci când este nevoie, motiv pentru care aceste uși sunt preferate în general de centrele comerciale și magazinele mari.

Soluție la cheie: de la idee la implementare

Așa cum se întâmplă în cazul proiectelor în care ne implicăm, specialiștii KADRA au discutat cu echipele de proiectanți și constructori pentru a identifica soluția potrivită pentru toti cei care vizitează galeria comercială și care vor să aibă parte de o experiență cât mai confortabilă la cumpărături.

KADRA a oferit soluția ușilor glisante cu break out, asigurând și montajul produselor la toate ieșirile exterioare ale noii clădiri construite în cadrul Electroputere Parc. Pentru că ne preocupă lucrurile bine făcute, ne dedicăm cu pasiune fiecărui proiect și încercăm să găsim, alături de partenerii noștri, soluția perfectă pentru ei și clienții lor.

Așadar, în cadrul noii aripi a centrului comercial Electroputere Parc, KADRA vă deschide ușile pentru o experiență de cumpărături sigură și plăcută.