Cum se aleg trape de desfumare pentru o fabrică de lactate cu o suprafață de aproximativ 200 m2?

KADRA a finalizat, recent, montarea a două trape de desfumare, cu sistem de ventilație, pentru Fabrica de Lactate Almera, din Bacău. Compania Almera Internațional are o tradiție de peste 20 de ani în procesarea și obținerea produselor lactate. Sub brandul ”Big Panda – O alegere cu gust”, Almera Internațional prelucrează și comercializează aproximativ 100.000 de litri zilnic. Cele două trape de fum montate de către KADRA sunt pneumatice, cu CO2. Acest model de trape de desfumare pot fi montate cu ușurință pe orice tip de acoperiș, datorită bazelor construite customizat, în funcție de profilul acoperișului clientului. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care compania Almera a ales trapele de fum pneumatice, cu fuzibil, KADRA. Cele două trape de desfumare deservesc întreaga hală, care are o suprafață de aproximativ 200 m2.

Trape desfumare KADRA Almera Bacau, trape de fum

Trape desfumare KADRA Almera Bacau, trape de fum

Alegerea trapelor de fum se face în funcție de aria desfumabilă a clădirii, conform normativelor în vigoare. În urma analizării proiectului, inginerii KADRA au ales montarea a două trape, care asigură desfumarea pentru întreaga clădire.

Trapele de fum și sistemul de ventilație KADRA au fost montate cu ajutorul partenerului nostru Dasitrade Bacău, cu care avem o colaborare solidă, de peste 10 ani, și alături de care am realizat proiecte complexe, de-a lungul timpului, printre care putem aminti sediul Interbrands din Bacău, magazinele Lidl din Piatra-Neamț, respectiv din Iași, dar și Aeroportul Internațional “George Enescu”, Bacău.

Soluțiile de desfumare (Trape de fum, Acționări ferestre, Aport de Aer, Închideri rezistente la foc) fac parte din portofoliul amplu KADRA de soluții integrate de inginerie de acces. care acoperă trei paliere: 

  • Acces automat (uși, porți, ferestre)
  • Sisteme de management al parcărilor
  • Trape de fum, luminatoare și policarbonat

Pentru fiecare proiect de acces automatizat, indiferent că este vorba de o clădire industrială, un centru logistic, o clădire comercială sau de birouri, ori un ansamblu rezidențial, un spital, aeroport, gară, stadion, centru comercial sau o parcare publică sau privată, oferim asistență clientului pe toată durata de viață a produsului, de la consultanță pentru identificarea soluției optime, la livrare, montaj și inclusiv mentenanță și intervenții de service.

Trape desfumare KADRA Almera Bacau, trape de fum

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *